ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΚ ΤΟ ΠΑΘΑΜΕ!!Ακούγονται πολλά... Άλλα σωστά και άλλα «σενάρια επιστημονικής φαντασίας»...ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΕΡΙ ΒΑΣΙΛΙΑ....ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ...ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ!!ΜΑΡΤΥΡΙΑ... ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ....ΒΙΝΤΕΟ ΣΚΑΙ TV!!ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΚ ΤΟ ΠΑΘΑΜΕ!!Ακούγονται πολλά... Άλλα σωστά και άλλα «σενάρια επιστημονικής φαντασίας»...ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΕΡΙ ΒΑΣΙΛΙΑ....ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ...ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ!!ΜΑΡΤΥΡΙΑ... ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ....ΒΙΝΤΕΟ ΣΚΑΙ TV!!

 
Για τη σημερινή κατάσταση και το πως φτάσαμε ως εδώ, ακούγονται πολλά. Αλλά σωστά και άλλα «σενάρια επιστημονικής φαντασίας»...

Ωστόσο ένας άνθρωπος, ο Άγιος Παϊσιος, πριν φύγει από τη ζωή, είχε προλάβει να αποκαλύψει αρκετά από όσα βιώνουμε σήμερα.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα το 1983 είχε πει ο Άγιος : «Θα έρθει καιρός που θα ανεβοκατεβαίνουν κυβερνήσεις, θα εναλλάσσονται τα κόμματα, θα ανακαλούνται διατάγματα, θα ψηφίζονται νόμοι και θα καταργούνται άλλοι, και θα επικρατήσει σύγχυση και ταραχή.

Τότε, όμως, θα αντιδράσουν λίγοι πιστοί Χριστιανοι». Σας θυμίζουν τίποτα όλα αυτά; Και η «προφητεία» δεν ολοκληρώθηκε εκεί. Ο Άγιος   Παΐσιος ανέφερε πως «τα χρόνια εκείνα, τόσο απογοητευμένος θα είναι ο κόσμος από τους πολιτικούς των δύο μεγάλων κομμάτων, που θα τους σιχαθεί και θα ζητήσει στη θέση τους να έρθει ο Βασιλιάς. Και εκείνος δε θα αρνηθεί το κάλεσμα του λαού».


Loading...
g
loading...
Από το Blogger.