ΥΠΕΡΟΠΛΟ Scalp!!Ένα όπλο που ΜΟΝΟ Η Ελλάδα διαθέτει ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ και αποτελεί πραγματικό πονοκέφαλο για την Τουρκία ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΙΧΝΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΡΑΝΤΑΡ ΚΑΙ μπορεί να χτυπήσει στόχους εδάφους σε απόσταση άνω των 250 χιλιομέτρων!!ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΕ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ!!


ΥΠΕΡΟΠΛΟ Scalp!!Ένα όπλο που ΜΟΝΟ Η Ελλάδα διαθέτει  ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ και αποτελεί πραγματικό πονοκέφαλο για την Τουρκία ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΙΧΝΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΡΑΝΤΑΡ ΚΑΙ μπορεί να χτυπήσει στόχους εδάφους σε απόσταση άνω των 250 χιλιομέτρων!!ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΕ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ!!


ΥΠΕΡΟΠΛΟ Scalp!!Ένα όπλο που η ΜΟΝΟ Ελλάδα διαθέτει στο αεροπορικό της οπλοστάσιο και αποτελεί πραγματικό πονοκέφαλο για την Τουρκία ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΙΧΝΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ
μπορεί να χτυπήσει στόχους εδάφους σε απόσταση άνω των 250 χιλιομέτρων!!Όπως γράφει το Militaire.gr κύριο χαρακτηριστικό του πυραύλου Scalp, είναι ότι μπορεί να χτυπήσει στόχους εδάφους σε απόσταση άνω των 250 χιλιομέτρων, κρατώντας έτσι τους Έλληνες πιλότους ασφαλείς μακριά από τα εχθρικά αντιαεροπορικά.

Η Ελλάδα έχει στο οπλοστάσιό της ικανό αριθμό Scalp οι οποίοι εκτοξεύονται από τα αεροσκάφη Mirage 2000. Είναι το όπλο που αποτελεί πονοκέφαλο για την Τουρκία και μας παρέχει σημαντικό πλεονεκτημα. Είναι τόσο σημαντικό που δεν είναι λίγοι εντός της ΠΑ, που υποστηρίζουν πως η συντήρησή τους είναι το πιο σημαντικό που πρέπει να γίνει χωρίς δεύτερη σκέψη.
Loading...
loading...
Από το Blogger.