Ticker

10/recent/ticker-posts

ΒΟΜΒΑ!!ΕΚΤΑΚΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ το ΡΩΣΙΚΟ ΜΜΕ Russia Today ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ για ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ στην Δυτική Ελλάδα ΜΕΤΑ ΤΟΝ σεισμό μεγέθου 6.8 ΠΟΥ έπληξε ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ Στο Ιόνιο Πέλαγος....!!

ΒΟΜΒΑ!!ΕΚΤΑΚΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ το ΡΩΣΙΚΟ ΜΜΕ Russia Today ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ για ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ στην Δυτική Ελλάδα ΜΕΤΑ ΤΟΝ σεισμό μεγέθου 6.8 ΠΟΥ έπληξε ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ Στο Ιόνιο Πέλαγος....!!
 





Όπως μεταδίδει το Russia Today, υπήρξε ανακοίνωση του Ευρωμεσογειακού Ινστιτούτου, που προειδοποιεί για πιθανότητα τσουνάμι μικρής κλίμακας που θα θα διαρκέσει για αρκετές ώρες.
O μετρητής στο Κατάκολο έχει διαπιστώσει πως έχει αλλάξει η στάθμη του νερού.
Αναλυτικά αναφέρεται:
Ένας σεισμός μεγέθους 6.8 έπληξε το Ιόνιο Πέλαγος από τις ακτές της Ελλάδας, προκαλώντας προειδοποιήσεις για πιθανό τσουνάμι.
Ο σεισμός χτύπησε σε ένα μικρό βάθος 16,6 χιλιομέτρων (10 μίλια) κάτω από το δάπεδο της θάλασσας. Η πλησιέστερη κατοικία στο επίκεντρο είναι η Λιθακιά, ένα παραθαλάσσιο χωριό περίπου 1.300 κατοίκων.
Οι κατάλογοι USGS αντιλαμβάνονται την ανάδευση από έναν σεισμό όπως «πολύ ισχυρό» και πιθανή ζημιά ως «μέτρια».
Το Ευρωπαϊκό-Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC) προειδοποίησε για πιθανό τσουνάμι χαμηλής κλίμακας που μπορεί να διαρκέσει αρκετές ώρες μετά τον σεισμό, αναφέροντας αλλαγές στη στάθμη της θάλασσας μετά τον τρόμο.
RT

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...
loading...