ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ;;;;ΚΙ ΟΜΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ....ΣΤΟ «My Style Rocks» ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ αποφάσισε να το φτάσει μέχρι τέρμα...ΒΓΗΚΕ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ...το οποίο «απαγορευόταν»... ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΑΦΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΕΜΑΜΕΝΟΥΣ...ΜΗΝ...ΦΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ!![ΒΙΝΤΕΟ]

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ;;;;ΚΙ ΟΜΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ....ΣΤΟ «My Style Rocks» ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ  αποφάσισε να το φτάσει μέχρι τέρμα...ΒΓΗΚΕ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ...το οποίο «απαγορευόταν»... ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ  ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΑΦΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΕΜΑΜΕΝΟΥΣ...ΜΗΝ...ΦΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ!![ΒΙΝΤΕΟ]


Κι όμως, το είδαμε κι αυτό…
Θέμα τον χορό είχε το χθεσινοβραδινό Gala του «My Style Rocks», στο οποίο οι παίκτριες κλήθηκαν και να ντυθούν με στυλ και να χορέψουν.
Μία εξ’ αυτών αποφάσισε να το φτάσει μέχρι τέρμα, επιλέγοντας έναν αισθησιακό cha cha, χορεύοντας στους ρυθμούς του «Senorita Tequila» αφήνοντας τόσο την κριτική επιτροπή όσο και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με το στόμα ανοιχτό.
Η λεπτομέρεια; Φορούσε ένα ιδιαιτέρως αποκαλυπτικό φόρεμα μέσα από το οποίο «απαγορευόταν» στυλιστικά το… εσώρουχο.
Ο λόγος για τη Βικτώρια Καρύδα, η οποία έκανε ξανά τη διαφορά και σχολιάστηκε για ακόμα μία φορά όσο καμία. Τα σχόλια που απέσπασε ήταν θετικότατα, με τους κριτές να τονίζουν ότι… αγχώθηκαν μήπως και φανεί κάτι κατά τη διάρκεια του χορευτικού.
Loading...
loading...
Από το Blogger.