ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ Η ΝΕΑΡΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΕΙ!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ Η ΝΕΑΡΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΗΣ  ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΕΙ!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!


 
Μια παραλίγο μέλλουσα νύφη φόρεσε το νυφικό της και επισκέφθηκε τον τάφο του αρραβωνιαστικού της την μέρα που θα παντρεύονταν. Οι συγκινητικές φωτογραφίες δείχνουν την Τζέσικα Πατζέτ να γονατίζει μπροστά από τον τάφο του Κένταλ Τζέιμς Μέρφι. Ο Μέρφι που ήταν πυροσβέστης σκοτώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο όταν ένας συνάδελφός του έπεσε με το πυροσβεστικό όχημα πάνω σε 3 αμάξια την ώρα που πήγαιναν να ανταποκριθούν σε μια κλήση.
Η Τζέσικα Πατζέτ γονατίζει φορώντας το νυφικό της μπροστά στον τάφο του αγαπημένου της.
Η Τζέσικα δημοσίευσε φωτογραφίες με τις μπότες και την στολή του αγαπημένου της για να τιμήσει την μνήμη του. Οι φωτογραφίες της Τζέσικα με το νυφικό κοινοποιήθηκαν πάνω από 21.000 φορές.
Η Τζέσικα συγκινήθηκε πολύ όταν της έδωσαν τις μπότες του αρραβωνιαστικού της που είχαν μέσα λουλούδια. 

Το ζευγάρι θα παντρευόταν στις 29 Σεπτεμβρίου.  Ο συνάδελφος του Μέρφι κατάφερε να επιζήσει και ανακάλυψαν ότι ήταν μεθυσμένος την ώρα που οδηγούσε. 

Η Τζέσικα μαζί με την οικογένειά της σε μια τελετή που ήταν όλοι συγκινημένοι. Οι οικογένειες της Τζέσικα και του Μέρφι μαζεύτηκαν για να τιμήσουν την μνήμη του αδικοχαμένου πυροσβέστη. 

Η οικογένεια της Τζέσικα μαζεύτηκε γύρω της όταν εκείνη γονάτισε μπροστά από τον τάφο του αγαπημένου της. Οι 2 οικογένειες ενωμένες. «Είχε την καρδιά ενός αληθινού ήρωα και μια μαγευτική προσωπικότητα που έφτιαχνε την διάθεση όσων ήταν γύρω του», ανέφερε οι συνάδελφοί του.
Loading...
loading...
Από το Blogger.