Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!ΕΧΕΤΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;;;;ΤΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΤΣΙΠΑΚΙ ΚΑΙ δεν ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ!!(ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ)


ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!ΕΧΕΤΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;;;;ΤΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΤΣΙΠΑΚΙ ΚΑΙ δεν ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ!!(ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ)
 





 
«Μήπως τα τσιπάκια της VW εξαπλώθηκαν και στα βενζινοκίνητα μοντέλα τους από το euro 6 και μετά;
Οδηγήσαμε το VW POLO 2018 1.0 TSI και παρατηρήσαμε
– Εν στάση (δηλαδή στην κατάσταση που βρίσκονται τα οχήματα όταν γίνεται η επιθεώρηση καυσαερίων) ανεβάζει έως 4.000στροφές
– Το βάλαμε στην νεκρά σε κατηφόρα και πατήσαμε τέρμα το γκάζι. Την στιγμή που διάβασε πως έφτασε 10χλμ/ώρα αμέσως άρχισε να ανεβάζει έως και 6.500στροφές
Μήπως να γίνει επιθεώρηση εν κινήσει όπως στην Αμερική να δούμε τι καυσαέρια εκπέμπουν οι καλοί Γερμανοί με τα αμάξια τους?»
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...