Ticker

10/recent/ticker-posts

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ;;;ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΓΙΑ ΜΗΤΡΕΤΩΔΗ – ΚΟΥΚΛΑΤΖΗ ΜΕ ΒΑΡΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ!!Διαψεύδει το ΓΕΕΘΑ για Μητρετώδη – Κούκλατζη:Κανείς δεν έχει παραπεμφθεί στο Στρατοδικείο!!(ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ)

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ;;;ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΓΙΑ ΜΗΤΡΕΤΩΔΗ – ΚΟΥΚΛΑΤΖΗ ΜΕ ΒΑΡΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ!!Διαψεύδει το ΓΕΕΘΑ για Μητρετώδη – Κούκλατζη:Κανείς δεν έχει παραπεμφθεί στο Στρατοδικείο!!(ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ)
 




Με εντολή του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε το Open – δεν γνωρίζουμε αν ισχύει –  οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί αναμένεται να παραπεμφθούν στο στρατοδικείο.
Στο στρατοδικείο αναμένεται να παραπεμφθούν οι Αγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε στο κεντρικό του δελτίο το Open.
Όπως μεταδόθηκε σχετικά, ο φάκελος της υπόθεσης των δύο στρατιωτικών που συνελήφθησαν από τους Τούρκους ξανανοίγει και τα προσεχή 24ωρα θα τους κοινοποιηθεί το έγγραφο που περιέχει το κατηγορητήριο για όσα συνέβησαν τον περασμένο Μάρτιο και οδήγησαν στην σύλληψη τους.
Η ΕΔΕ και η έρευνα που ακολούθησε μετά την απελευθέρωσή τους διαπίστωσε σημαντικά λάθη και παραλείψεις αναφέρθηκε στο σχετικό ρεπορτάζ.
Σύμφωνα με το Open, το κατηγορητητήριο είναι βαρύ και απευθύνεται τόσο στους στρατιωτικούς όσο και στους ανωτέρους τους. Συνολικά δέκα πρόσωπα θα κληθούν να απολογηθούν εγγράφως και εν συνεχεία θα κληθούν για συμπληρωματικές εξηγήσεις.
Διαψεύδει το ΓΕΕΘΑ για Μητρετώδη – Κούκλατζη: Κανείς δεν έχει παραπεμφθεί στο Στρατοδικείο!
 
Όπως αναφέρει το ΓΕΕΘΑ είναι σε εξέλιξη η ΕΔΕ για την υπόθεση των Μητρετώδη και Κουκλατζή
Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής ‘Αμυνας (ΓΕΕΘΑ) με ανακοίνωση του γνωστοποίησε πως η διαδικασία της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, που αφορά στο περιστατικό στην περιοχή του Έβρου με τα δύο στελέχη του Στρατού Ξηράς, τον Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κουκλατζή , είναι σε εξέλιξη και δεν έχει ολοκληρωθεί. Επιπρόσθετα στην ανακοίνωση αναφέρεται πως ουδείς έχει παραπεμφθεί στο Στρατοδικείο.



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...