Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ:Επεισόδιο στα σύνορα Σκοπίων - Ελλάδας!!ΕΠΕΣΑΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ!!

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ:Επεισόδιο στα σύνορα Σκοπίων - Ελλάδας!!ΕΠΕΣΑΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ!!

 

 

 

Προσπάθεια παράνομης εισόδου «μεταναστών» είχαμε πριν λίγο στα ελληνοσκοπιανά σύνορα στην περιοχή της Γευγελής, όταν μία ομάδα εξ’αυτών, προσπάθησε να εισέλθει σε Σκοπιανό έδαφος.
Σκοπιανοί πάνοπλοι στρατιώτες έριξαν προειδοποιητικές βολές προς την ελληνική πλευρά προκαλώντας τον φόβο των μεταναστών και την εγρήγορση των ελληνικών στρατιωτικών και αστυνομικών δυνάμεων.
Υπενθυμίζεται ότι περιστατικά τέτοιου τύπου είναι  συχνότατα, ενώ Σκοπιανοί στρατιώτες  έχουν ρίξει  αρκετές προειδοποιητικές βολές στον αέρα στα σύνορα της χώρας τους με την Ελλάδα,  για να αποτρέψουν ομάδες μεταναστών να το διασχίσουν παράνομα.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ένας μετανάστης συνελήφθη από την σκοπιανή  αστυνομία, ενώ οι υπόλοιποι επέστρεψαν στο ελληνικό έδαφος.

Ο σκοπιανός στρατός ανακοίνωσε σε δελτίο Τύπου ότι το περιστατικό συνέβη όταν μία από τις περιπολίες του ανίχνευσε ομάδα μεταναστών που διέσχιζαν παράνομα τα σύνορα κοντά στον περιφερειακό δρόμο της Γευγελής.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν, η σκοπιανή περιπολία προειδοποίησε με φωνές την ομάδα των μεταναστών αρκετές φορές να σταματήσουν, αλλά αυτή τους αγνόησε επιδεικτικά.

Στη συνέχεια έπεσαν αρκετοί προειδοποιητικοί πυροβολισμοί στον αέρα, γεγονός που ώθησε την ομάδα των μεταναστών να επιστρέψει γρήγορα στην ελληνική επικράτεια, ανέφερε το πρακτορείο Beta σήμερα Τετάρτη.

Οι ελληνικές αρχές δεν έχουν εκδώσει ακόμα ανακοινωθέν για το περιστατικό.

Οι περιοχές που έχουν  την μεγαλύτερη δραστηριότητα είναι ο Έβρος και το Αιγαίο στα οποία έχει δοθεί βαρύτητα.

πηγη
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...