Ticker

10/recent/ticker-posts

Εφορία νέο σαφάρι:Βροχή οι κατασχέσεις καταθέσεων και ακινήτων μισθών συντάξεων ακόμη και ενοικίων!!Στο στόχαστρο όσοι έχουν χρέη από 500 ευρώ!!

Εφορία νέο σαφάρι:Βροχή οι κατασχέσεις καταθέσεων και ακινήτων μισθών  συντάξεων ακόμη και ενοικίων!!Στο στόχαστρο όσοι έχουν χρέη από 500 ευρώ!!
 







Η εφορία ξεκινάει νέο σαφάρι. Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να πέσουν σαν βροχή οι κατασχέσεις καταθέσεων, ακινήτων, ενοικίων κλπ

Αντιμέτωποι με κατασχέσεις θα βρεθούν περίπου 600.000 οφειλέτες. Η εφορία βάζει στο στόχαστρο όσους έχουν χρέη από 500 ευρώ και πάνω.
Άμεσο κίνδυνο αντιμετωπίζουν όσοι έχουν απλήρωτα χρέη στην εφορία από τρεις μήνες και πάνω.
Οι πολίτες και οι επιχειρήσεις με χρέη άνω τον 500 ευρώ που δεν έχουν μπει σε ρύθμιση και δεν έχουν πληρώσει για περισσότερο από τρεις μήνες κινδυνεύουν με κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών, δέσμευση περιουσιακών στοιχείων, κυρίως ακινήτων, αλλά και έκδοση κατασχετηρίου στα χέρια τρίτων, όπως είναι οι μισθωτές ή οι προμηθευτές του οφειλέτη.
Ισχύει το ακατάσχετο των 1.000 ευρώ από μισθούς ή συντάξεις, ενώ για ποσά από 1.000 έως 1.500 ευρώ η εφορία μπορεί να αφαιρέσει το 50% και για το τμήμα μισθού ή σύνταξης άνω των 1.500 ευρώ μπορεί να κατασχεθεί το 100%.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...
loading...