Ticker

10/recent/ticker-posts

ΙΧΩΡ...ΚΑΙ...ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΞΗΓΗΣΗ...ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΦΩΝΟΙ!!ΤΑ 5 γένη: -τό Χρυσούν, -τό Αργυρούν, -τό γένοςτών Ηρώων, -τό Χαλκούν και-τό Σιδηρούν!!ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΧΩΡ!!ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ Drunvalo Melchizedek για παιδιά με μεταφυσικές ικανότητες και τη σχέση της συνειδητότητας με το DNA!!Μία Νέα Ανθρώπινη Φυλή!![ΒΙΝΤΕΟ]ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ!!

ΙΧΩΡ...ΚΑΙ...ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΞΗΓΗΣΗ...ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΦΩΝΟΙ!!ΤΑ 5 γένη: -τό Χρυσούν, -τό Αργυρούν, -τό γένοςτών Ηρώων, -τό Χαλκούν και-τό Σιδηρούν!!ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΙΧΩΡ!!ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ  Drunvalo Melchizedek για παιδιά με μεταφυσικές ικανότητες και τη σχέση της συνειδητότητας με το DNA!!Μία Νέα Ανθρώπινη Φυλή!![ΒΙΝΤΕΟ]ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ!!

 

 

 





Η ουσία ΙΧΩΡ λέγεται ότι είναι η ουσία που κυκλοφορούσε στο αίμα των Ελλήνων θεών και ξεχώριζαν από τους κοινούς θνητούς.  


Γράφει ο Όμηρος : 
«ρέε δ’ άμβροτον αίμα θείο, ιχώρ, οις περ τε ρέει μαχάρεσση θεοίσιν». 
(ιλιάς Ε 340 και Οδύσσεια 405). 


Κατά τον Πλάτωνα :

«ο ιχώρ, το υγρόν, ο ορός του αίματος είναι απαλός της μαύρης και της οξείας χολής είναι δριμύς, όταν αναμειγνύεται ένεκα θερμότητας με αλμυρά συστατικά, τότε το ονομάζουμε οξύ φλέγμα». 
(Πλάτων, Τίμαιος, 39, 3). 


Κατά την άποψη των φιλοσόφων και αρκετών Ελλήνων σοφών και ανθρώπων του πνεύματος, πιστεύεται ότι ο ΙΧΩΡ είναι αθάνατη, άφθαρτη ουσία και δεν υπόκειται στούς νόμους σύνθεσης και αποσύνθεσης. Είναι η ουσία που έρεε στο αίμα των Ολύμπιων θεών και ρέει στο αίμα των πυροφόρων Ελλήνων. Είναι η ουσία που ενεργοποιείται από την ακτινοβολία του Σείριου και αφυπνίζει όσους έχουν Ελληνικά γονίδια. 
Η Ελληνική Μυθολογία με αναφορά της στον γίγαντα Τάλω (για άλλους γιγαντιαίο ρομπότ, κατασκευή του Ηφαίστου για την φύλαξη της Μινωικής Κρήτης) γράφει οτι στο αίμα του κυκλοφορούσε ο ΙΧΩΡ. Ο θείος ΙΧΩΡ του παρείχε την ιδιότητα να πυρακτώνεται και να έχει τεράστιες δυνάμεις. 

--- Οι κάτοχοι της εγκυκλοπαίδειας «Ηλίου» θα βρουν στη λέξη «ιχώρ» την εξήγηση :   Υγρά πυώδης ύλη, δύσοσμος και υποπρασίνη την χροιάν, παραγομένη εκ των επί της επιφανείας του δέρματος παρημελημένων τραυμάτων και ελκών, τη επενεργεία σηψιγόνων βακτηριδίων, την εμφάνισιν της οποίας όμως αι σύγχρονοι αντισηπτικαί μέθοδοι κατέστησαν σπανιωτάτην. Αυτή είναι η πρώτη αναφορά σε ελληνικό σύγγραμμα ευρείας κυκλοφορίας σε πράσινο αίμα, έστω και αν μιλά για προ-σηψαιμικό στάδιο. Αυτός είναι ο μόνος λόγος που καθιστά ενδιαφέρουσα τούτη την ανάλυση μιάς και αυτή η εξήγηση στερείται πηγών και βάσεων.


 ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΗΣΙΟΔΟ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ''ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΛΕΨΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ'' ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΑΥΤΟΣ ''ΚΑΤΙ'' ΕΛΕΙΠΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΗΤΑΝ ''ΕΛΑΤΩΜΜΑΤΙΚΟΙ'' ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ''ΘΕΟΙ''ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΙ.


Η Φωτιά, οι Επιστήμες και τα Γράμματα


Ο Προμηθέας.
Βλέποντας την κατάντια του ανθρώπινου γένους και την αδυναμία του απέναντι στη φύση, ο Προμηθέας αποφασίζει να του χαρίσει τη φωτιά. Έτσι, επισκεπτόμενος το εργαστήρι του Ήφαιστου, τοποθετεί τη φωτιά σε ένα κούφιο καλάμι και τη δίνει κρυφά στους ανθρώπους. Ως τόπος παράδοσης της φωτιάς αναφέρεται η πόλη Σικυώνα της Πελοποννήσου.
Ο Προμηθέας έμαθε τους ανθρώπους να χειρίζονται τη φωτιά, να δημιουργούν εργαλεία και τους έμαθε τις Επιστήμες (που έκλεψε από την Αθηνά) και τα Γράμματα. Για να γλυτώσει την ανθρωπότητα από το μένος των θεών, την έμαθε να τους λατρεύει και να τους κάνει θυσια.





Σύμφωνα μέ τόν Ησίοδο, η ιστορία τής Γής γνώρισε 5 γένη: 


-τό Χρυσούν, 
-τό Αργυρούν, 
-τό γένος τών Ηρώων, 
-τό Χαλκούν και
-τό Σιδηρούν.

Το τέταρτο γένος είναι αυτό των ηρώων, θείον, ''άρτιον'' γένος. 
Ονομάζεται γένος ηρώων καθώς το ήρως--προέρχεται εκ του ΄΄έρωτος γέννεσιν΄΄ ( Πλάτων, Κρατύλος )  ή  θεού - θνητής  ή  θνητού - θεάς . 
Υποδηλώνεται η ΄΄δράσις΄΄ της θείας ενέργειας κατά την εξέλιξη της ζωής,
 ( υποδηλώνεται η δράση αστροφυσικών δυνάμεων προκειμένου να επιτευχθούν οι κατάλληλες συνθήκες για την σπορά !!!! Κρατήστε το αυτό !!! Ευθυγράμμιση πλανητών 2012 ??)
Θα μπορούσαν όμως να αποτελούν οι ήρωες αυτοί, το ΓΕΝΟΣ αυτό των ανδρών που ''εσπάρη''  στην γη, καθόσον με την ανάμειξη του θείου στοιχείου, μορφών ενέργειας, οδηγήθηκε σε ένα συγκεκριμένο είδος εξέλιξης, ΄΄μετάλλαξης΄, προκειμένου να επιτευχθούν ''κάποιοι'' στόχοι . 

Το γένος αυτό εσπάρη στην γη, στην συνέχεια όμως ταξίδεψε ''κατ’ απείρονα γαίαν'' . Οι αποστολές στην εφτάπυλη Θήβα και στην Τροία, οι οποίες κατά ''ένα επίπεδο γνώσεως'' δεν θα πρέπει να συνδεθούν με τα γήινα ιστορικά φαινόμενα—γεγονότα.  Παρά ίσως με διαστημικές αποστολές ενεργοποιημένων ανδρών προκειμένου να επιτευχθεί  ''δια-συμπαντική''  τάξη ..
Οι ΗΡΩΕΣ αυτοί αποτελούν ταξιδιώτες του σύμπαντος, ''πολεμιστές''  του διαστήματος, ποντοπόρους στον ''κόσμο'' των διαστάσεων, αλλά και άλλων συμπάντων.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως λαμβάνουμε ταυτόχρονα 3 ειδών ενεργοποιήσεις. Η μία αφορά την αλλαγή της συνείδησης μας και των συναισθημάτων μας προς τον συνάνθρωπο.. Η άλλη αφορά την εννοια μας προς το περιβάλλον και η τρίτη το Ιχώρ..
Κάθε Μαρτιο και μετά η  θέση της Ελλαδας είναι τέτοια που δέχόμαστε πιο δυνατα καθε ενέργεια απο τον Ήλιο και το σύμπαν από οποιοδήποτε μέροσ του πλανήτη.

Ομιλία του Drunvalo Melchizedek για παιδιά με μεταφυσικές ικανότητες και τη σχέση της συνειδητότητας με το DNA.

Μία Νέα Ανθρώπινη Φυλή



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...