ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΛΙΣ 4 ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ!!Ευδιάκριτα είναι τα βυθισμένα διώροφα σπίτια με τους κήπους, οι ναοί, το νεκροταφείο και το λιμάνι!!Οι επιστήμονες πιθανολογούν ότι η πόλη ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ από σεισμό 8 ρίχτερ, γύρω στο 1.000 π.Χ ΚΑΙ είναι η παλαιότερη βυθισμένη πόλη στον κόσμο!!ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!


ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΛΙΣ 4 ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ!!Ευδιάκριτα είναι τα βυθισμένα διώροφα σπίτια με τους κήπους, οι ναοί, το νεκροταφείο και το λιμάνι!!Οι επιστήμονες πιθανολογούν ότι η πόλη ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ από σεισμό 8 ρίχτερ, γύρω στο 1.000 π.Χ ΚΑΙ είναι η παλαιότερη βυθισμένη πόλη στον κόσμο!!ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ  ΒΙΝΤΕΟ!!


 
Η εικόνα της υποβρύχιας πολιτείας που βλέπετε δεν είναι σε κάποια εξωτική περιοχή της λατινικής Αμερικής αλλά δίπλα μας. Στην Ελαφόνησο, κοντά στο Παυλοπέτρι και ο αρχαίος οικισμός του 2800 π.Χ, έχει διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση. Το νερό προφύλαξε από τον χρόνο και την ανθρώπινη παρέμβαση, τα περισσότερα από τα κτίσματα. Το εντυπωσιακό είναι ότι βρίσκεται μόλις 4 μέτρα κάτω από τη θάλασσα και ο καθένας μας θα μπορούσε να τα «επισκεφθεί». Ευδιάκριτα είναι τα βυθισμένα διώροφα σπίτια με τους κήπους, οι ναοί, το νεκροταφείο και το λιμάνι. Ως τώρα έχουν εντοπιστεί 15 κτίρια με τουλάχιστον 12 δωμάτια το καθένα, καθώς και ένα πολύπλοκο σύστημα διαχείρισης των υδάτων με κανάλια και σωλήνες νερού. Διάσπαρτα, σε όλη την έκταση της πόλης υπάρχουν αγάλματα, μεγάλοι πήλινοι αμφορείς, εργαλεία και άλλα αντικείμενα καθημερινής χρήσης. Συνολικά καταλαμβάνει μια έκταση περίπου 9 στρεμμάτων και μάλλον είναι η παλαιότερη βυθισμένη πόλη στον κόσμο. Οι επιστήμονες πιθανολογούν ότι η πόλη καταποντίστηκε από σεισμό 8 ρίχτερ, γύρω στο 1.000 π.Χ ενώ άλλοι μετατοπίζουν το γεγονός στο 375μ.Χ....Loading...
loading...
Από το Blogger.