ΣΟΚ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΙΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΑΠΟ το US Open ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΡΑΥΓΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ''THIS IS SPARTA''!!Ο Νόβακ Τζόκοβιτς και Ο Τζέραρντ Μπάτλερ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΟΥΣ 300!!ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ''THIS IS SPARTA''!!


ΣΟΚ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΙΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΑΠΟ το US Open ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΡΑΥΓΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ''THIS IS SPARTA''!!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς και Ο Τζέραρντ Μπάτλερ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΟΥΣ 300!!ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ''THIS IS SPARTA''!!Καλοί φίλοι είναι οι Τζέραρντ Μπάτλερ και Νόβακ Τζόκοβιτς. Μάλιστα, ο Χολιγουντιανός σταρ έχει στηρίξει κάθε τελικό του κορυφαίου τενίστα και βρίσκεται πάντα κοντά του, όπως κι έκανε στον τελικό του US Open τον οποίο κατέκτησε ο Σέρβος τενίστας.
Οι δύο άνδρες έδειξαν πώς… το κάνουν στη Σπάρτη κατά την προσφιλή τους συνήθεια, την οποία καθιέρωσαν μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Μπάτλερ στους «300» όπου ως «Λεωνίδας» αναφωνούσε στον αγγελιοφόρο των Περσών «This is Sparta». Τον πανηγυρισμό τους είχαν επαναλάβει και μέσα στο γήπεδο λίγο πριν βρεθούν στα αποδυτήριο και το γιορτάσουν με τον δικό τους τρόπο.
Loading...
loading...
Από το Blogger.