Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!ΣΥΝΕΒΗ ΧΤΕΣ!!ΑΝΘΡΑΚΑΣ Ο ΚΛΕΜΜΕΝΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΓΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ''ΧΑΡΤΙΑ'' ΤΟΥ!!ΡΩΣΙΚΑ Su 35 ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ κομβόι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ που ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΚΡΥΦΑ προς ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ 22 τόνους χρυσού και 3 δις δολάρια ΚΛΕΜΜΕΝΑ από ΣΥΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ!!Οι ΡΩΣΙΚΕΣ μυστικές υπηρεσίες γνώριζαν αυτή την κολοσσιαία επιχείρηση...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ!![ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]!!

ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!ΣΥΝΕΒΗ ΧΤΕΣ!!ΑΝΘΡΑΚΑΣ Ο ΚΛΕΜΜΕΝΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΓΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ''ΧΑΡΤΙΑ'' ΤΟΥ!!ΡΩΣΙΚΑ Su 35 ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ  κομβόι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ που ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΚΡΥΦΑ προς ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ  22 τόνους χρυσού και 3 δις δολάρια ΚΛΕΜΜΕΝΑ  από ΣΥΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ  ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ!!Οι ΡΩΣΙΚΕΣ μυστικές υπηρεσίες γνώριζαν αυτή την κολοσσιαία επιχείρηση...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ!![ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]!!

 

 

 

 


Ρωσικά Su 35 επιτέθηκαν σε κομβόι τρομοκρατών που θα έβγαζε προς Τουρκία 22 τόνους χρυσού και 3 δις δολάρια κλοπιμαία από Συρία. Απέτρεψαν την μεταφορά του »θησαυρού ». Ελικόπτερα τον μετέφεραν στη βάση Hmeimim για να δοθεί στις συριακές αρχές…
Ρωσικά αεροπλάνα σε μια μεγάλη τους στρατιωτική επιχείρηση ακυρώνουν την μεταφορά 22 τόνων χρυσού και 3 δις δολαρίων που τρομοκράτες είχαν υφαρπάξει κατά τη διάρκεια του 7ετή πολέμου στη Συρία. Χθες νωρίς το πρωί φορτηγά , θωρακισμένα οχήματα συνοδεία στρατιωτικών τουρκικών οχημάτων ξεκίνησαν την μεταφορά του »θησαυρού » αυτού που ανήκει στο συριακό λαό με προορισμό την Τουρκία από το Ιντλίμπ. Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες γνώριζαν εκ των προτέρων αυτή την κολοσσιαία επιχείρηση για να βγάλουν έξω από τη Συρία το θησαυρό και άρχισαν δύο Sukhoi 35 να βομβαρδίζουν όλους τους δρόμους στην για να αποκλείσουν όλους τους δρόμους διαφυγής για τους τρομοκράτες. Στη συνέχεια 8 Sukhoi 35 αναμείχθηκαν στην επιχείρηση προς ολοκλήρωσή της καθώς πολλά 4 επί 4 οχήματα επιχειρούσαν να προσεγγίσουν το αρχικό κομβόι και να μετεπιβιβάσουν τα χρήματα.
Η τουρκική αεροπορία δεν αντέδρασε καθόλου ούτε παραβίασε το συριακό εναέριο χώρο κι αφού η ρωσική αεροπορία ολοκλήρωσε με χειρουργικά χτυπήματα την επιχείρηση 30 ρωσικά ελικόπτερα προσγειώθηκαν κι άρχισαν να μεταφέρουν το χρυσό και τα δολάρια . 13 ώρες είχε διάρκεια αυτή η » εκκένωση » του θησαυρού από τα ελικόπτερα που πηγαινοέρχονταν συνεχώς. Μεταφέρθηκε όλο το πολύτιμο αυτό υλικό στη βάση . Θα μεταφερθεί χρυσός και δις δολάρια με ρωσικά ελικόπτερα στη Δαμασκό για να παραδοθούν στην Κεντρική Τράπεζα Συρίας προς τόνωση της οικονομίας της χώρας σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο. πηγη


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...
loading...