ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ το ΛΙΠΟΣ της ΚΟΙΛΙΑΣ ΜΕ ΔΥΟ ΑΠΛΑ STEPS ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙΣ ΔΥΟ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ 2 ΒΙΝΤΕΟ!!
ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ  το ΛΙΠΟΣ της ΚΟΙΛΙΑΣ ΜΕ ΔΥΟ  ΑΠΛΑ STEPS ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙΣ ΔΥΟ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ 2 ΒΙΝΤΕΟ!!


Εξαφάνισε το λίπος της κοιλιάς σε δύο απλά steps
Η κοιλιακή χώρα αποτελεί περιοχή η οποία συσσωρεύει πολύ εύκολα το περιττό σωματικό λίπος, με τους personal trainers να παραδέχονται πως η εκγύμναση των κοιλιακών είναι μια διαδικασία πολύ πιο σύνθετη από ό,τι θεωρούν οι περισσότεροι.Φταίμε κι εμείς, φυσικά, γι’ αυτό. Τα λάθη που κάνουμε και συμβάλλουμε στην αύξηση του προβλήματος δεν είναι λίγα. Δύο είναι τα βασικότερα: Το ένα αφορά στη διατροφή μας και το άλλο στον τρόπο που γυμνάζουμε την περιοχή. Το καλό την όλης υπόθεσης είναι πως και τα δύο διορθώνονται.
Κεφάλαιο «Διατροφή»Ας ξεκινήσουμε από τη διατροφή λοιπόν. Είσαι σίγουρη ότι έχεις αποκλείσει από τη διατροφή σου τις επεξεργασμένες τροφές και κυρίως τη ζάχαρη;
Σύμφωνα με τους διατροφολόγους, η ζάχαρη είναι ο νούμερο ένα σύμμαχος του κοιλιακού λίπους. Κάτι που όλοι γνωρίζουμε αλλά δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε είναι η σημασία του να πούμε «όχι» στη ζάχαρη ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να απαρνηθούμε τον αγαπημένο μας καφέ. Προτίμησε το πράσινο τσάι που και ενέργεια θα σου δώσει και θα σε αποτοξινώσει.Το μυστικό είναι να αντικαταστήσουμε τις τροφές που περιέχουν ζάχαρη με αυτές που περιέχουν πρωτεΐνη, η οποία θα μας κρατήσει πολλές παραπάνω ώρες χορτάτες.Κεφάλαιο «Άσκηση»Υπάρχουν μερικές πολύ συγκεκριμένες ασκήσεις που αποδεικνύονται σωτήριες για τις γυναίκες που επιθυμούν να σφίξουν και να χάσουν πόντους από την περιοχή της κοιλιάς. Πρώτες και καλύτερες, οι ασκήσεις με βάρη. Μπορείς να συνδυάσεις τα βάρη ακόμα και με τα squats –τα γνωστά σε όλες μας «καθίσματα»- για ακόμα πιο άμεσα αποτελέσματα.Σύμφωνα με τους έμπειρους trainers σε περιπτώσεις έντονου προβλήματος κοιλιακού λίπους, ιδανικές θεωρούνται οι ασκήσεις υψηλής έντασης και μικρής διάρκειας –γνωστές ως HIIT- αλλά και τα mountain climbers.Αξίζει τον κόπο να κουραστείς λίγο παραπάνω προκειμένου να θαυμάσεις το αποτέλεσμα στα ρούχα και τον καθρέφτη σου, δεν νομίζεις;
Loading...
loading...
Από το Blogger.