ΠΕΡΙΕΡΓΟ...ΣΥΝΕΒΗ ΕΧΘΕΣ...Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΕΝΙΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΚΑΙ ΨΑΡΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ!! Ο ίδιος ο Τσιτσιπάς με post του στα social media σχολίασε για το εν λόγω βίντεο «Ήρθε η στιγμή να ψαρώσουμε το Ελληνικό κοινό… η όχι ακόμα;;;;

ΠΕΡΙΕΡΓΟ...ΣΥΝΕΒΗ ΕΧΘΕΣ...Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΕΝΙΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΚΑΙ ΨΑΡΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ!!
Ο ίδιος ο Τσιτσιπάς με post του στα social media σχολίασε για το εν λόγω βίντεο «Ήρθε η στιγμή να ψαρώσουμε το Ελληνικό κοινό… η όχι ακόμα;;;;

Νέα καριέρα φαίνεται πως βγήκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς εκτός από αυτή του τενίστα.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς διαπρέπει στο τένις, ο Μανώλης Καραλής στο άλμα επί κοντώ, έχουν διακρίσεις παγκοσμίως, αλλά είναι και νέα παιδιά και έχουν το χιούμορ μέσα τους.
Έτσι πήραν το μικρόφωνο, πήγαν στην πλατεία Μοναστηρακίου και… ψάρωσαν τον κόσμο με φοβερές ερωτήσεις που… σοκάρουν.
Ο ίδιος ο Τσιτσιπάς με post του στα social media σχολίασε για το εν λόγω βίντεο «Ήρθε η στιγμή να ψαρώσουμε το ελληνικό κοινό… η όχι ακόμα; Εγώ και ο Μανόλο πάντως βγήκαμε έξω στους δρόμους της Αθήνας και κάναμε τις ερωτήσεις μας με έναν δικό μας, ξεχωριστό, αναπάντεχο τρόπο. Ήταν ωραία εμπειρία γνωρίζοντας νέο κόσμο και ακούγοντας τις απόψεις του καθενός. Γενικά είχε πολύ πλάκα, σκεφτόμαστε σοβαρά να το γυρίσουμε στην δημοσιογραφία (αν και εγώ προσωπικά δεν το κατέχω)».
Loading...
loading...
Από το Blogger.