Ticker

10/recent/ticker-posts

MAΘΕ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!29 & 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018 /ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ / ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ των ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ. SPECIAL COURSES FOR HANDICAPPED PEOPLE “WE ARE ALL ABLE TO DO ANYTHING”.

MAΘΕ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!29 & 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018 /ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ / ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ των ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ.
SPECIAL COURSES FOR HANDICAPPED PEOPLE “WE ARE ALL ABLE TO DO ANYTHING”.

 

 

 

 

ΕΛΑ NA ENHMΕΡΩΘΕΙΣ !!!!!
MAΘΕ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!!
SPECIAL COURSES FOR HANDICAPPED PEOPLE
“WE ARE ALL ABLE TO DO ANYTHING”.
29 & 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018 / ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ / ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ των ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ.
Το Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών ΙΔΑΦΚ, σε συνεργασία με την Ομάδα Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών Γλυφάδας, με την Υποστήριξη της Ένωσης Πτυχιούχων Αξιωματικών και Υπαξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος ΕΠΑΥΠΣ διοργανώνουν ΔΩΡΕΑΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ – ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ των ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ σε ένα Ενιαίο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Πολιτών. 

H εκπαίδευση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής & του Δήμου Γλυφάδας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Παραλία Γλυφάδας στην οποία και έχει εγκατασταθεί το SEATRAC της εταιρίας ΤΟΒΕΑ που έχει σχεδιαστεί από το Τμήμα Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών.
Αξιοσημείωτη είναι η συμμετοχή των Εθελοντικών Οργανώσεων που θα λάβουν μέρος στην Επιχείρηση Εκπαίδευσης ενώ θα γίνει σχετική αναφορά στο αναλυτικό πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί.
ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ:
1. ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ
2. Α΄ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 1-8 ΕΤΩΝ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΜΕΑ
3. Α’ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΕ ΕΝΗΛΙΚΕΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΜΕΑ
4. ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ – ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ / ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ & ΝΕΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ.
Η Οργανωτική Επιτροπή της Εκπαίδευσης διατηρεί το δικαίωμα αλλαγών του προγράμματος για τις οποίες θα ενημερώνεστε σε κάθε περίπτωση με νέα ανάρτηση ενημέρωσης.
Στις κατηγορίες Ατόμων με Αναπηρία παραχωρείται προτεραιότητα στις θέσεις συμμετεχόντων ενώ εντάσσονται στο Ενιαίο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Πολιτών.
Ο αριθμός Εκπαιδευτών στα άτομα με Αναπηρία έχει καθοριστεί σε 4 Εκπαιδευτές προς 1 Εκπαιδευόμενο ενώ έχει εξασφαλιστεί Αστική Ευθύνη προς τρίτους από το ΙΔΑΦΚ.
Οι χώροι διεξαγωγής της Δωρεάν Εκπαιδευτικής Πιστοποιημένης Κατάρτισης από Δημόσιο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, διακρίνονται παρακάτω ενώ οι εκπαιδευτές προέρχονται από Κρατικούς και Ιδιωτικούς Φορείς αναγνωρισμένους από τον ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ.
Η παραλία διαθέτει Ντουζιέρες – Αποδυτήρια και Χημικές Τουαλέτες ενώ οι διαδικασίες για την άριστη διεξαγωγή βρίσκονται σε εξέλιξη.
Στην Φόρμα Συμμετοχής Εκπαίδευσης 2018 – 29 & 30 Σεπτεμβρίου – Δήμος Γλυφάδας που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση παρακάτω συμπληρώνετε τα στοιχεία σας.
https://docs.google.com/…/1GnuJ0ugRXXhMNXQzBZ3KXeDCtG…/edit…
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 6907362758 – 6957636051
Ξένια Γεωργιάδου – Πρόεδρος ΙΔΑΦΚ.
6907681065 Νίκος Ρήγας SV1SCG – Πρόεδρος Ο.ΑΝ.Ε.ΑΝ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...
loading...