Ticker

10/recent/ticker-posts

ΤΙ...ΨΑΧΝΟΥΝ;;;ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ....ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ από Πανεπιστήμια της Βρετανίας ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ Leverhulme Trust UK ΘΑ ρίξουν....φως στη γενετική συνέχεια από το...παρελθόν στο παρόν....Θα συγκρίνουν το DNA των ΜΙΝΩΙΤΩΝ με αυτό των σύγχρονων ΚΡΗΤΙΚΩΝ!![ΒΙΝΤΕΟ]ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!

ΤΙ...ΨΑΧΝΟΥΝ;;;ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ....ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ από Πανεπιστήμια της Βρετανίας ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ Leverhulme Trust UK  ΘΑ ρίξουν....φως στη γενετική συνέχεια από το...παρελθόν στο παρόν....Θα συγκρίνουν το DNA των ΜΙΝΩΙΤΩΝ με αυτό των σύγχρονων ΚΡΗΤΙΚΩΝ!![ΒΙΝΤΕΟ]ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!

 

 



Ερευνητές από Πανεπιστήμια της Βρετανίας βρίσκονται στο Ρέθυμνο για να μελετήσουν το σκελετικό υλικό της Νεκρόπολης Αρμένων και να ρίξουν φως στη γενετική συνέχεια από το παρελθόν στο παρόν. Το Leverhulme Trust UK χρηματοδοτεί το δαπανηρό και πρωτοποριακό ερευνητικό πρόγραμμα που με τα τεστ DNA και τις αναλύσεις σταθερών ισοτόπων, το μινωικό παρελθόν των κρητικών θα έρθει στο παγκόσμιο προσκήνιο, όπως και αυτός ο μοναδικός αρχαιολογικός χώρος, λίγα χιλιόμετρα νότια της πόλης του Ρεθύμνου.

Loading...
loading...