Ticker

10/recent/ticker-posts

ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΑΛΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ!!ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ EPSILON!!''ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ''!!ΚΑΙ...Ο ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΑΛΟ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΘΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ!!ΣΠΑΝΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!


ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΑΛΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ!!ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ EPSILON!!''ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ''!!ΚΑΙ...Ο ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ  ΣΑΛΟ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΘΟ  ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ!!ΣΠΑΝΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!






 
Μπορεί να μη μιλάει συχνά για τη ζωή του, όμως κάθε φορά που το κάνει ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος προκαλεί αίσθηση... Η είδηση που βγήκε από τη συνέντευξή του -μια από τις σπάνιες- στο κυπριακό κανάλι ΡΙΚ και στον δημοσιογράφο Τάσο Τρύφωνος είναι ότι έχει ξεκινήσει ήδη να γράφει τη βιογραφία του, με σκοπό να πει όλη την αλήθεια για τη σύγκρουσή του με τον Γεώργιο Παπανδρέου τον Ιούλιο του 1965, αλλά και την έντονη διαφωνία του λίγα χρόνια μετά με τον Αρχιεπίσκοπο της Κύπρου Μακάριο. 

Μάλιστα «καυτή» ήταν η αναφορά του και στη φημολογούμενη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στις αρχές της δεκαετίας του 1960!




«Η Αλίκη ήταν καταπληκτική ηθοποιός και άνθρωπος. Την είχα δει με τις αδερφές μου στο θέατρο. Ελεγαν τότε ότι υπάρχει ένα τούνελ από τα Ανάκτορα που βγαίνει στο σπίτι της. Και απαντούσα εγώ: "Αν παραδεχτούμε ότι υπάρχει αυτό το τούνελ και η Αλίκη αποφασίσει να αλλάξει σπίτι, θα πρέπει να αλλάξουμε το τούνελ;"».



Το 1993 η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε εξομολογηθεί για τη σχέση της με τον τότε διάδοχο σε συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου: «Κουβεντιάζαμε ώρες ατέλειωτες, κάναμε παρέα, πολύ τρυφερό παιδί, πολύ πιεσμένος και καταπιεσμένος από τη μητέρα του, που τον έστειλε στα σύνορα για να τον απομακρύνει από εμένα!» είχε πει τότε η εθνική σταρ.




Τη σχέση του τότε διαδόχου με τη «γατούλα» του σινεμά είχε αποκαλύψει το ιταλικό περιοδικό «Τζέντε», το οποίο δημοσίευσε και μία φωτογραφία τους από τα καμαρίνια του θεάτρου Μουσούρη. Το θέμα προκάλεσε σάλο και τη διάλυση της σχέσης που είχε τότε ο διάδοχος με την πριγκίπισσα της Σουηδίας Ντεζιρέ!
πηγη



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...