Ticker

10/recent/ticker-posts

ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ CNN-ΑΜΦΙΒΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...Προβληματιζόμενη για τη ραγδαία άνοδο της στάθμης των θαλασσών η σχεδιάστρια Jun Kamei σχεδίασε....τεχνητά....βράγχια ώστε να ζήσει ο άνθρωπος ακόμα και όταν η στάθμη του νερού…..ανέβει εξαιτίας των..κλιματικών αλλαγών.....προβλέπει την μόνιμη παρουσία του ανθρώπου κάτω από το νερό....[ΦΩΤΟ-ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ]

ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ CNN-ΑΜΦΙΒΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...Προβληματιζόμενη  για τη ραγδαία άνοδο της στάθμης των θαλασσών η σχεδιάστρια Jun Kamei σχεδίασε....τεχνητά....βράγχια ώστε να ζήσει ο άνθρωπος ακόμα και όταν η στάθμη του νερού…..ανέβει εξαιτίας των..κλιματικών αλλαγών.....προβλέπει την μόνιμη παρουσία του ανθρώπου κάτω από το νερό....[ΦΩΤΟ-ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ]








Προβληματιζόμενη βαθιά για τη ραγδαία άνοδο της στάθμης των θαλασσών, η σχεδιάστρια Jun Kamei οραματίστηκε μία αναπνευστική συσκευή που, με τις κατάλληλες βελτιώσεις και σε βάθος χρόνου, θα μπορούσε να κάνει τον άνθρωπο… αμφίβιο.
 Η τεχνολογία έχει ξεπεράσει κάθε όριο πλέον. Πρόσφατα έγινε γνωστή η ιδέα μιας σχεδιάστριας.

Η ιδέα αυτή είναι καταπληκτική, αφού προβλέπει την μόνιμη παρουσία του ανθρώπου κάτω από το νερό. Η σχεδιάστρια οραματίστηκε μια ειδική μάσκα.

Βέβαια η συγκεκριμένη είπε ότι σχεδίασε αυτή την μάσκα με τα.. βράγχια ώστε να ζήσει ο άνθρωπος ακόμα και όταν η στάθμη του νερού…..ανέβει εξαιτίας των..κλιματικών αλλαγών.




Loading...
loading...