Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ Η ΕΛΛΑΣ!!ΕΝ ΤΩ ΣΤΑΥΡΩ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΜΑΣ ΕΚ ΝΕΟΥ ΝΙΚΩΜΕΝ!!


ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ Η ΕΛΛΑΣ!!ΕΝ ΤΩ ΣΤΑΥΡΩ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΜΑΣ ΕΚ ΝΕΟΥ ΝΙΚΩΜΕΝ!!



 

 
ΑΘΗΝΑ 15-9-2018.

Η ιστορία τής ανθρωπότητας και των εθνών κάνει στις μέρες μας το ταμείο τής υπέρτατης θείας δικαιοσύνης εν μέσω πυρός και σιδήρου. Η σύγκρουση των Δυνάμεων τής Πίστης και τής Εθνικής Ελευθερίας με εκείνες τις αποκρουστικές δυνάμεις τού σατανισμού και τής παγκοσμιοποίησης λαμβάνει πλέον το χαρακτήρα τής ομολογίας. Και από τον δρόμο τής φτωχοποίησης και τού εγκλήματος, η τελική κρίση θα μεταβεί στο πολεμικό πεδίο.

Τα γεωστρατηγικά σημεία τού πλανήτη βράζουν ταυτόχρονα στη διαμόρφωση τής τελικής γεωπολιτικής συμπεριφοράς. Οι έως χθες ψευδώς αναφερόμενοι ως «σύμμαχοι» τής Ελλάδος έχουν ξιφουλκήσει στα πλαίσια των διεθνών οργανισμών ενάντια στα εθνικά κράτη, ενάντια στο χριστιανισμό, ενάντια στην εθνική ταυτότητα, ενάντια στα εθνικά σύνορα. Μιλούνε ξεκάθαρα για την αλληλεγγύη τους στη λαθρομετανάστευση, μιλούνε για την πτώση των συνόρων, μιλούνε για την στρατοπέδευση με τούς «καλούς» ή με τούς «κακούς» δυνατούς.

Η λαθρομετανάστευση και η τρομοκρατία είναι παθογένειες που εξέθρεψε η Εσπερία. Είναι τα αποτελέσματα των πολεμικών «εκδημοκρατήσεων», των μεθοδευμένων τοποθετήσεων συνεργαζομένων και δοσίλογων πολιτικών, τής στημένης φτώχιας και τής εξαγωγής βίας. Τώρα πλέον οι νεοταξίτες έρχονται να νομιμοποιήσουν τα πολιτικά και παραστρατιωτικά τους όπλα με τα οποία το αστικό κράτος και το παρακράτος του πιέζουν τούς δήθεν ελεύθερους λαούς και τα έθνη, ώστε να προσκυνήσουν την αντίχριστη παγκοσμιοποίηση.

Είδαμε την ημιεπίσημη ανακήρυξη τής παγκόσμιας διακυβέρνησης από το σιωνιστικό επιτελείο να λαμβάνει χώρα μέσα στο κοινοβούλιο τής δήθεν ευρωπαϊκής ένωσης. Η Ελλάς χτυπιέται επειδή έχει αστείρευτη πίστη, αστείρευτο πατριωτισμό, εύφορο γεωφυσικό πεδίο, εστίαση γεωφυσικού παρατηρητηρίου προς κάθε κατεύθυνση για την ασκούμενη πολιτική. Η Ελλάς και η Ευρώπη έχουν τεθεί στο στόχαστρο τού παγκόσμιου σατανά λόγω τού Χριστιανισμού. Και φυσικά, η Ελλάς είναι το Αποστολικό Έθνος Θείας Δικαιοσύνης που έχει θέσει για την πραγματική ισορροπία ο ίδιος ο Θεός μας.

Στο επίπεδο τού παγκόσμιου πλούτου, οι σιωνιστές θέλουν να αναδιαμορφώσουν τον παγκόσμιο χάρτη, διαλύοντας κράτη και λαμβάνοντας απευθείας στα χέρια τους την παγκόσμια εξουσία. Θέλουν επιπλέον μέσω των ΗΠΑ, των οποίων ο απλός λαός διάγει τον βίο του υπό την ίδια τυραννία, να θέσουν τη Ρωσία εκτός τής ζώνης τού γεωπολιτικού πλεονεκτήματος. Επιδιώκουν τουλάχιστον να φέρουν δια των συμμάχων τους τη Ρωσία και τούς δικούς της συμμάχους κάποια βήματα πίσω από τη δική τους κυριαρχία. Το ένστικτο όμως τής ελευθερίας που έχουν όλοι οι άνθρωποι οδηγεί τα πράγματα σε παγκόσμιο πόλεμο.

Η μεγάλη γεωγραφική έκταση στην οποία λαμβάνει χώρα η παγκόσμια πολιτική προς το παρόν αντιπαράθεση, έχει οδηγήσει στο σχηματισμό πολλών και διαφορετικών μεταξύ τους πολεμικών πεδίων. Ο Άγιος Παίσιος ο Αγιορείτης μάς είπε ότι αν ο πόλεμος εκκινήσει στα βόρεια τής Ελλάδος, τότε θα υποστούμε μεγάλη ζημία. Αν πάλι εκκινήσει από τα ύδατα, τότε ο Άγιος μάς είπε ότι θα υποστούμε λιγότερη ζημία. Και όντως, τούτη τη στιγμή έχουμε τα πεδία τής Ουκρανίας, τού Κοσσυφοπεδίου μεταξύ Αλβανίας, Σερβίας, Ελλάδος και Σκοπίων, την αντιπαράθεση με την Τουρκία και το πεδίο τής Συρίας.

Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, τον οποίο σαφώς θέλουνε οι νεοταξίτες και τον κουβαλούνε, έχει την απόλυτη ανάγκη τής ενώσεως όλων των επιμέρους πολεμικών πεδίων σε ένα. Άλλωστε, σε όλα τα σημεία συγκρούσεων υπάρχουν εκπρόσωποι των δύο αντιπάλων στρατοπέδων, τόσο τής Εσπερίας όσο και τής Ευρασίας. Το δε εστιαζόμενο γεωγραφικό κέντρο βάρους περνάει σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό από την γεωπολιτική αυλή τής Ιερής Ελλάδος μας.

Η ταυτότητα τής ερχόμενης πολεμικής σύγκρουσης επιτάσσει την ταχεία αναδιοργάνωση και την απόκτηση υψηλού γεωστρατηγικού προσανατολισμού τής Ελλάδος. Δεν χωράνε ανάμεσά μας μήτε ξένοι στόχοι μήτε ξένα ενεργούμενα μήτε τα αισχρά τους δόγματα. Η Ελλάς είτε θα σβήσει από τον χάρτη με την αντικατάσταση ημών των Ελλήνων από τούς βαρβάρους τού καιρού είτε θα εγερθεί, θα ενωθεί, θα πολεμήσει, θα νικήσει και θα γενεί εκ νέου και δια παντός Μεγάλη Δύναμη Χριστού και Αποστολικού Ελληνισμού.

Ο Εθνικοκοινωνισμός μας και ο Ανίκητος Ελληνισμός μας έχουμε αποφασίσει να γενούμε Μεγάλη και Αγία Ρωμανία. Έχουμε αποφασίσει να δώσουμε τον Αγώνα τής Ελευθερίας και τού Πολιτισμού με Αρχηγό και Βασιλέα μας τον Ιησού Χριστού και Λόγο τού Θεού. Παίρνουμε τούς ναούς, τα κάστρα και τις εστίες μας στα χέρια μας. Δεν μοιραζόμαστε τίποτα και με κανέναν τυμβωρύχο. Ο Ελληνισμός μας πολεμά για την Πίστη και την Πατρίδα του και όχι για τούς σκοπούς κάποιου «συμμάχου». Θέλουμε διακαώς και λαμβάνουμε πίσω δικαίως όλες τις Αρχέγονες Πατρίδες μας και τα προσωρινά αλύτρωτα αδέρφια μας και έχουμε φίλους μόνον αυτούς που τυχόν αποδεχτούν τα Ελληνικά Δίκαια.

Εν τω Σταυρώ τού Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και Θεού μας εκ νέου νικώμεν. Εν Τούτω Νίκα δια μια ακόμη και οριστική φορά, όπως τότε που ο αυτοκράτοράς μας Μέγας Κωνσταντίνος κατατρόπωσε τούς άπιστους εσωτερικούς και τούς εξωτερικούς εχθρούς τού Αυτοκρατορικού Ελληνισμού μας. Και όπως ακριβώς την μεγάλη και αγία ημέρα που η αυτοκράτειρα μητέρα τού Αγίου και Μεγάλου Κωνσταντίνου, η Αγία Ελένη βρήκε τον Τίμιο και Ζωοποιό Σταυρό τού Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και Θεού μας και τον ύψωσε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Μακάριος, έτσι ακριβώς θα φανούμε άξιοι να βαδίσουμε με τα άγια λάβαρά μας στην μεγάλη και ευλογημένη Νίκη.

Οι στιγμές που βιώνουμε είναι κρίσιμες και συγκινητικές μαζί. Βαδίζουμε με τον Σταυρό τού Κυρίου στην κεφαλή και στο πλευρό του τον Αυτοκρατορικό Δικέφαλο Αετό και την αιματοβαμμένη Γαλανόλευκη με τον Σταυρό στο μέσο της. Κατάφορτοι με τις αξίες μας και τα σύμβολά μας να πυρώνουν τις καθάρια ελληνικές ψυχές μας. Η Ελλάς τού Εθνικοκοινωνισμού μας βαδίζει στο δρόμο τής Ιερής Παραδόσεως και τής Αποστολής της αταλάντευτα.

Να λευτερώσουμε όλα τα παιδιά των Ελλήνων από τον σκοταδισμό τής παγκοσμιοποίησης και τού σατανά. Να κάνουμε τη γη μας ολάνθιστη και μεγάλη. Να θριαμβεύσουν οι Αλήθειες τής Ορθοδοξίας με την πλήρη αποδοχή τους και τής Μεγάλης και Αυτοκρατορικής Ελλάδος με την εθνική μας ολοκλήρωση. Να ζήσουμε λεύτεροι και δημιουργικοί κι εμείς και όλοι οι δίκαιοι λαοί.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Loading...
loading...