ΠΟΛΥ...ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΡΧΑΙΑ προφητεία των πολεμιστών του ουράνιου τόξου για το μέλλον....λέει ότι...όταν η γη καταστραφεί και τα ζώα θα πεθαίνουν μια νέα φυλή ανθρώπων θα έρθει στη γη....Ο κόσμος, όπως τον γνωρίζουμε, τελειώνει τελείως...Θα αντικατασταθεί ο αγώνας μας με έναν καινούριο....

ΠΟΛΥ...ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΡΧΑΙΑ προφητεία των πολεμιστών του ουράνιου τόξου για το μέλλον....λέει ότι...όταν η γη καταστραφεί και τα ζώα θα πεθαίνουν μια νέα φυλή ανθρώπων θα έρθει στη γη....Ο κόσμος, όπως τον γνωρίζουμε, τελειώνει τελείως...Θα αντικατασταθεί ο αγώνας μας με έναν καινούριο....

 

 

 


 Βρήκαμε αρχαίες προφητείες σε πολλά ιερά βιβλία, σενάρια και θρύλους σε όλο τον κόσμο. Ορισμένες από αυτές τις προφητείες προκαλούν τις πεποιθήσεις μας και την εμπιστοσύνη στο μέλλον. Ο κόσμος, όπως τον γνωρίζουμε, τελειώνει τελείως; Η ανθρωπότητα θα παύσει να υπάρχει; Θα αντικατασταθεί ο αγώνας μας με έναν καινούριο;

Η εγγενής αμερικανική προφητεία "Rainbow" προσφέρει μια ενδιαφέρουσα και διαφορετική άποψη για τον μελλοντικό κόσμο.
Το ουράνιο τόξο ήταν ένα πολύ σημαντικό σύμβολο σε πολλούς αρχαίους πολιτισμούς. Οι Αμερικανοί Ινδιάνοι θεωρούσαν το ουράνιο τόξο σαν ένδειξη του μεγάλου μυστηρίου και του μέλλοντος.
Οι προφητείες και οι ιστορίες πολλών εθνών, από το Χόπι και το Ζούνι στα νοτιοδυτικά έως το Τσερόκι στη νοτιοανατολική πλευρά, από το Cree στο βόρειο τμήμα, τα μεγάλα έθνη των Σιωνίων των πεδιάδων, στους μαηνούς λαούς του νότιου άκρου, το Ουράνιο Τόξο ήταν ένα σημείο εστίασης της πνευματικής πίστης. Σύμφωνα με τις πεποιθήσεις της εγγενής αμερικανικής καταγωγής, κάτω από το σύμβολο του ουράνιου τόξου, όλες οι φυλές και οι θρησκείες θα ενωθούν για να διαδώσουν τη σοφία της διαβίωσης σε αρμονία μεταξύ τους και με όλα τα πλάσματα.
"Σαν ντόπιοι Αμερικανοί, πιστεύουμε ότι το Ουράνιο Τόξο είναι ένα σημάδι από το Πνεύμα σε όλα τα πράγματα, είναι ένα σημάδι της ένωσης όλων των ανθρώπων, σαν μια μεγάλη οικογένεια." Η ενότητα ολόκληρης της ανθρωπότητας, πολλών φυλών και λαών είναι απαραίτητη " είπε ο Thomas Banyacya, Εκπρόσωπος, από τους παραδοσιακούς γέροντες Hopi.
Οι Ινδιάνοι Cree, Hopi και Sioux μιλούν για ισχυρούς πολεμιστές Rainbow που θα κατοικήσουν τον πλανήτη μας στο μέλλον και θα έρθουν την ώρα της μεγάλης αφύπνισης.
Μια ιθαγενής προφητεία μας λέει ότι «όταν η γη καταστραφεί και τα ζώα θα πεθαίνουν, μια νέα φυλή ανθρώπων θα έρθει στη γη από πολλά χρώματα, τάξεις, πίστες και οι οποίοι με τις πράξεις τους θα κάνουν πάλι πράσινη τη γη.
Θα είναι γνωστοί σαν οι Πολεμιστές του Ουράνιου Τόξου.
προφητεία των πολεμιστών του ουράνιου τόξου
Η φυλή Cree λέει για μια ηλικιωμένη γυναίκα που ονομάζεται «Μάτια της Φωτιάς», που προφήτευσε ότι μια μέρα, λόγω της απληστίας των λευκών, θα έρθει ένας χρόνος, που τα ψάρια θα πεθάνουν στα ρυάκια, τα πουλιά θα πέσουν από τον ουρανό, τα νερά θα μαυρίσουν και τα δέντρα δεν θα υπάρχουν πλέον, η ανθρωπότητα όπως τη γνωρίζαμε θα πάψει να υπάρχει.
Θα έρθει μια εποχή που θα χρειαστούν οι "κάτοχοι του θρύλου, των ιστοριών, των τελετουργιών της κουλτούρας και των μύθων, και όλων των Αρχαίων Φυλετικών Τελωνείων" για να μας αποκαταστήσουν την υγεία, κάνοντας πάλι πράσινη τη γη. Θα είναι το κλειδί της ανθρωπότητας για την επιβίωση, είναι οι "Πολεμιστές του Ουράνιου Τόξου". Θα έρθει μια ημέρα αφύπνισης όταν όλοι οι λαοί, όλων των φυλών, θα σχηματίσουν έναν Νέο Κόσμο  Δικαιοσύνης,  Ειρήνης,  Ελευθερίας και  αναγνώρισης του Μεγάλου Πνεύματος.
Σύμφωνα με το  αμερικανικό ινδικό συμβούλιο Manataka , οι "Πολεμιστές του Ουράνιου Τόξου" θα διαδώσουν αυτά τα μηνύματα και θα διδάξουν σε όλους τους λαούς της Γης ή στο "Elohi." Θα τους διδάξουν πώς να ζήσουν τον «τρόπο του Μεγάλου Πνεύματος». τους, για το πώς ο κόσμος σήμερα έχει απομακρυνθεί από το Μεγάλο Πνεύμα και γι 'αυτό η Γη μας είναι "άρρωστη".

Αυτοί οι πολεμιστές θα δώσουν στους ανθρώπους αρχές ή κανόνες που θα ακολουθήσουν για να κάνουν το μονοπάτι τους, φως με τον κόσμο. Αυτές οι αρχές θα είναι αυτές των Αρχαίων Φυλών. Οι Πολεμιστές του Ουράνιου Τόξου θα διδάσκουν στους ανθρώπους τις αρχαίες πρακτικές της Ενότητας, της Αγάπης και της Κατανόησης. Θα διδάσκουν την Αρμονία ανάμεσα στους ανθρώπους και στις τέσσερις γωνιές της Γης.
προφητεία των πολεμιστών του ουράνιου τόξου
Όπως οι Αρχαίες Φυλές, θα διδάσκουν στους λαούς πώς να προσεύχονται στο Μεγάλο Πνεύμα με αγάπη που ρέει όπως το όμορφο βουνό και ρέει κατά μήκος του μονοπατιού της θάλασσας. Για άλλη μια φορά, θα μπορέσουν να αισθάνονται χαρά στη μοναξιά και στα συμβούλια. Θα είναι απαλλαγμένοι από μικρές ζελατιές και θα αγαπούν όλη την ανθρωπότητα σαν αδέρφια τους, ανεξάρτητα από χρώμα, φυλή ή θρησκεία. Θα αισθάνονται την ευτυχία να εισέρχεται στις καρδιές τους και να γίνονται σαν ένα με ολόκληρη την ανθρώπινη φυλή. Οι καρδιές τους θα είναι καθαρές και θα ακτινοβολούν ζεστασιά, κατανόηση και σεβασμό για όλη την ανθρωπότητα, τη Φύση και το Μεγάλο Πνεύμα.
Θα γεμίσουν για άλλη μια φορά το μυαλό τους, τις καρδιές, τις ψυχές και τις πράξεις τους με τις πιο αγνές σκέψεις. Θα αναζητήσουν την ομορφιά του Δασκάλου της Ζωής - το Μεγάλο Πνεύμα! Θα βρουν δύναμη και ομορφιά στην προσευχή και στη μοναξιά της ζωής.προφητεία των πολεμιστών του ουράνιου τόξου
Τα παιδιά τους θα είναι και πάλι σε θέση να τρέξουν ελεύθερα και να απολαύσουν τους θησαυρούς της Φύσης και της Μητέρας Γης. Ελεύθερος από τους φόβους των τοξινών και της καταστροφής, που έγιναν από το Yo-ne-gi και τις πρακτικές της απληστίας. Τα ποτάμια θα τρέξουν και πάλι καθαρά, τα δάση θα είναι άφθονα και όμορφα, τα ζώα και τα πουλιά θα αναπληρώνονται. Οι εξουσίες των φυτών και των ζώων θα γίνονταν εκ νέου σεβαστά και η διατήρηση όλων των όμορφων θα γινει τρόπος ζωής.
Οι φτωχοί, άρρωστοι και άποροι θα φροντίζονται από τους αδελφούς και τις αδελφές τους της Γης. Αυτές οι πρακτικές θα γίνουν και πάλι ένα μέρος της καθημερινής τους ζωής.
Αυτό ασφαλώς ακούγεται σαν ένα ιδανικό μέλλον, αλλά είναι δυνατόν να δημιουργηθεί ένας τέτοιος θαυμάσιος κόσμος; Οι Αμερικανοί Ινδιάνοι είναι πεπεισμένοι ότι έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε και να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.
"Έχουμε την ευκαιρία να χτίσουμε μια γέφυρα Rainbow στη Χρυσή Εποχή, αλλά για να το κάνουμε αυτό, πρέπει να το κάνουμε μαζί με όλα τα χρώματα του Ουράνιου Τόξου, με όλους τους λαούς, με όλα τα όντα του κόσμου. Η Γη σήμερα είναι οι Πολεμιστές του Ουράνιου Τόξου που αντιμετωπίζουν την πρόκληση να χτίσουν αυτή τη γέφυρα ", είπε ο Brooke Medicine Eagle, κόρη του ουράνιου τόξου, ο Crow και η Lakota.
Οι ιθαγενείς θρύλοι λένε ότι οι Rainbow Warriors θα επιστρέψουν σε σώματα διαφορετικών χρωμάτων: κόκκινο, λευκό, κίτρινο και μαύρο.
Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είμαστε το χείλος μιας μαζικής αφύπνισης της παγκόσμιας συνείδησης που θα οδηγήσει σε μια Νέα Παγκόσμια Χρυσή Εποχή για την ανθρωπότητα.
Θα μπορέσει η ανθρωπότητα να αλλάξει και να σώσει τον πλανήτη Γη ή είμαστε καταδικασμένοι ως φυλή;
Μπορούν οι Μαχητές του Ουράνιου Τόξου να μας σώσουν όπως μας λέει η προφητεία ή θα καταστραφεί αυτός ο πλανήτης και αργότερα θα κατοικηθεί από μια νέα φυλή οντοτήτων;
Ellen Lloyd - AncientPages.com - 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...
loading...
Από το Blogger.