Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΟ!!ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Β.ΠΟΥΤΙΝ έδωσε εντολή να καταρριφθούν ΤΟΥΡΚΙΚΑ αεροσκάφη όπως και να χτυπηθούν ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ σε περίπτωση ΕΠΙΘΕΣΗΣ!!

ΕΚΤΑΚΤΟ!!ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Β.ΠΟΥΤΙΝ έδωσε εντολή να καταρριφθούν ΤΟΥΡΚΙΚΑ αεροσκάφη όπως και να χτυπηθούν ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ  σε περίπτωση ΕΠΙΘΕΣΗΣ!!

 

 


Ο Πούτιν έδωσε εντολή να καταρριφθούν τουρκικά αεροσκάφη αν πετάξουν κοντά στα τουρκο-συριακά σύνορα όπως και να χτυπηθούν αμερικανικοί στόχοι σε περίπτωση επίθεσης.
Η Ρωσία έστειλε στη Συρία 60 αεροπλάνα Sukhoi S-35 και MiG-35 που φέρουν πολύ επικίνδυνους καταστροφικούς πυραύλους στη στρατιωτική της βάση στην Hmeimim. Την ίδια στιγμή το Ιράν ανακοίνωσε ότι αν της ζητηθεί θα επιτεθεί στον αμερικανικό στρατό στην επαρχία της Hasaka μαζί με συριακό στρατό και Hezbollah. Η Ρωσία έχει επίσης επανδρώσει το συριακό έδαφος με τα συστήματα πυραύλων S 400 και SPA 600 αλλά και τα S300 . Aναλυτές συμπεραίνουν ότι αυτές οι κινήσεις υποδηλώνουν ότι η μάχη του Ιντλίμπ θα διεξαχθεί. Ένα σύνθετο σύστημα αεράμυνας αναπτύχθηκε στη Hmeimim . Η πιο απομακρυσμένη περιφέρεια προστατεύεται με S-400. Το δεύτερο επίπεδο αποτελείται από τα ναυτικά συστήματα Fort S-300 που είναι εγκατεστημένα στα πυραυλοκίνητα Marshal Oustinov και Variag, τα οποία αντικαθίστανται εκ περιτροπής στην περιπολία στην ανατολική Μεσόγειο, καθώς και από τους … τύπου Buk. M2E. Στην τρίτη γραμμή βρίσκονται τα αντιαεροπορικά συστήματα της Συρίας S-125 Petchora-2M και, τέλος, στην τέταρτη θέση, τα ρωσικά αντιπυραυλικά όπλα Pantsir-S1 που προστατεύουν το αεροδρόμιο και τις θέσεις των S-400. Επιπλέον, ανά πάσα στιγμή, τα πληρώματα των Su-30SM και Su-35 είναι έτοιμα να ενταχθούν στην άμυνα κατά μιας αεροπορικής επιδρομής…..
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ D. Trump απειλεί να καταφέρει δυνατά χτυπήματα στη Συρία αλλά και κατ΄επέκταση απειλούνται ρωσικές και ιρανικές εγκαταστάσεις. Η Ρωσία δήλωσε ότι ο Trump δεν γνωρίζει τους κανόνες του πολέμου και ότι ένας πόλεμος στην αρχή είναι εύκολος αλλά στο τέλος κανείς δεν ξέρει που μπορεί να καταλήξει.
Αμερικανικά μίντια επικαλούμενα την Washington, αναφέρουν ότι ο Donald Trump μελετά το ενδεχόμενο ενός βομβαρδισμού κατά ρωσικών και ιρανικών δυνάμεων στη Συρία αν ο Bachar al-Assad χρησιμοποιούσε χημικά στο Idleb.
Η αιχμή δόρατος των ΗΠΑ αμερικανικών χτυπημάτων στην περιοχή είναι οι croisière Tomahawk θαλάσσης αέρος και ότι οι σύριοι στρατιωτικοί μπορεί να μην είναι ο στόχος…
Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Poutin ακύρωσε τα ραντεβού του στο Sotchi συσκέφθηκε με τους αρχηγούς του στρατού του και τους είπε ότι η Ρωσία θα υπερασπιστεί τη Συρία σε περίπτωση επίθεσης της Ευρώπης υπό την διεύθυνση της Γερμανίας εναντίον της ή αν οι ΗΠΑ αποτολμήσουν κάτι παρόμοιο. Ο ρωσικός στρατός σε αυτήν την περίπτωση θα καταρρίψει αμερικανικούς εναέριους στόχους και πυραύλους κρουζ. Ενώ τα Sukhoi S-35 είναι ικανά να βυθίσουν ακόμη και τ΄αμερικάνικα αεροπλανοφόρα.
Ο Πούτιν ζήτησε από το Ισραήλ να μην πλησιάζουν τ΄αεροπλάνα του πάνω πάνω από τις συριακές περιοχές ενώ τα ρωσικά MiG 35 αεροσκάφη είναι ικανά να βυθίσουν ολόκληρα αμερικανικά θωρηκτά επειδή μεταφέρουν έξι βόμβες με εκρηκτικά βάρους 2 τόνους η καθεμιά. Ο Πούτιν δεν είναι ικανοποιημένος με το ρόλο της Τουρκίας στον πόλεμο στη Συρία κι έχει δώσει εντολή να καταρριφθούν τουρκικά στρατιωτικά αεροσκάφη, αν προσεγγίσουν τα συρο-τουρκικά σύνορα. Ο βρετανικός στρατός ανακοίνωσε ότι η διοίκηση του Vladimir Putin έστειλε 8 θανατηφόρα υποβρύχια στ’ ανοιχτά της Συρίας. πηγη


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...
loading...