ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΥΦΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΩΝΑΣ ΚΥΚΛΩΝΑΣ ΟΥΤΕ ''ΚΥΚΛΩΠΑΣ''!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ!!ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΥΦΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΩΝΑΣ ΚΥΚΛΩΝΑΣ ΟΥΤΕ ''ΚΥΚΛΩΠΑΣ''!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ!!

 


 
Φτάσαμε λοιπόν στην εποχή που στη χώρα μας αφού τα δοκιμάσαμε όλα, μνημονιακή κατοχή κλπ, τώρα θα δοκιμάσουμε και μια ιδιόμορφη κατάσταση μεγάλων φυσικών καταστροφών.

Σύμφωνα με τον μεγάλο Γιαπωνέζο Μίκιο Κάκου, όπως και άλλοι, που σήμερα δεν ζούν, όπως ο γνωστός Τέσλα, σήμερα το μεγαλύτερο όπλο για να εξουθενώσεις ένα λαό, όσο και αν αυτό φαίνεται για πολλούς παράδοξο, είναι η πρόληση μεγάλων φυσικών καταστροφών. Το μεγαλύτερο όργανο για το οποίο έχουν γραφεί τόμι βιβλίων είναι το σύστημα HAARP χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και άλλοι μέθοδοι με τοοποίο προκαλούνται απότομες και καταστροφικές κλιματολογικές αλλαγές.

Έτσι στη σημερινή Ελλάδα, στην αρχή γνωρίσαμε τον Ξενοφώντα και στη συνέχεια μας ήρθε ο Ζορμπάς.

Για πρώτη φορά όσο θυμόμαστε στην ιστορία τυφώνας να πλήττει τη Νότιο Ελλάδα με θυελλώδεις ανέμους 10 μποφόρ και άνω και παράλληλα καταρρακτώδεις βροχές που σαρώνουν τα πάντα.


Σε ένα πρόσφατα κλιμακωτό κλιπ για το CBS, ο φυσικός Dr. Michio Kaku μιλάει για πειράματα που κάνουν οι επιστήμονες με την αλλαγή του καιρού. Τα πειράματα που συζητάει είναι παρόμοια με αυτά που γνωρίζουμε για τη μονάδα HAARP στην Αλάσκα. Αυτά τα πειράματα φαίνεται να λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο, γυρίζοντας λέιζερ και νανοσωματίδια στον ουρανό.

Αργότερα στη συζήτηση, ο Michio Kaku μιλά για τη βαθιά ιστορία της αλλαγής καιρού που έχει γίνει από τις κυβερνήσεις εδώ και δεκαετίες. Πολύ γρήγορα το προσωπικό της CBS τον διέκοψε για να επισημάνει ότι η κυβερνητική αλλαγή του καιρού ήταν μόνο «φερόμενη».

Σε νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στα Πρακτικά της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών, ο καθηγητής Wolf Kasparian είπε ότι οι ακτίνες λέιζερ δημιουργούν πλάσματα στον αέρα που προκάλεσαν τον σχηματισμό πάγου.

Είπε: «Υπό συνθήκες ενός τυπικού νέφους καταιγίδας, στην οποία συνυπάρχουν πάγος και υπερψυχθέν νερό, δεν μπορεί να ανιχνευθεί άμεση επίδραση των διαύλων πλάσματος σε διαδικασίες σχηματισμού πάγου ή καθίζησης.

«Ωστόσο, κάτω από συνθήκες που είναι τυπικές για λεπτές νεφέλες, σύννεφα πάγου, τα κανάλια πλάσματος προκάλεσαν μια εκπληκτικά ισχυρή επίδραση στον πολλαπλασιασμό του πάγου. »

They know we warned about this

Είναι χαρακτηριστικό πως από το 1947 ένας Αμερικανός επιστήμονας, ο Δρ. Vincent Schaefer, είχε αποδείξει πως με τεχνητά μέσα μπορούμε να μετατρέψουμε τη βροχή σε βαριά χιονόπτωση.

Dr. Vincent Schaefer snow-making demonstration


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...
Από το Blogger.