ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ....Τράπεζα κατέσχεσε το εφάπαξ δανειολήπτριας!!Δεν πίστευε στα μάτια της όταν διαπίστωσε οτι τα χρήματα από το εφάπαξ της είχαν κάνει φτερά από τον τραπεζικό της λογαριασμό!!''Το ποσό του εφάπαξ είναι ακατάσχετο!!Η τράπεζα δεν έχει κανένα δικαίωμα να το παρακρατεί'' τόνισε ο δικηγόρος του Συλλόγου Δανειοληπτών Βορείου Ελλάδος Θάνος Χατζηαθανασίου!!ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ....Τράπεζα κατέσχεσε το εφάπαξ δανειολήπτριας!!Δεν πίστευε στα μάτια της όταν διαπίστωσε οτι τα χρήματα από το εφάπαξ της είχαν κάνει φτερά από τον τραπεζικό της λογαριασμό!!''Το ποσό του εφάπαξ είναι ακατάσχετο!!Η τράπεζα δεν έχει κανένα δικαίωμα να το παρακρατεί'' τόνισε ο δικηγόρος του Συλλόγου Δανειοληπτών Βορείου Ελλάδος Θάνος Χατζηαθανασίου!!


Δεν πίστευε στα μάτια της δανειολήπτρια – μέλους του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών όταν διαπίστωσε οτι τα χρήματα από το εφάπαξ της είχαν κάνει φτερά από τον τραπεζικό της λογαριασμό.  Η γυναίκα η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και συντηρεί τις δύο κόρες της που είναι φοιτήτριες στο ΑΠΘ, περίμενε με αγωνία αν και πότε θα της καταβληθεί τελικώς το εφάπαξ. Όταν ενημερώθηκε οτι, τελικώς θα της καταβληθεί το εφάπαξ ύψους περίπου 30.000 ευρώ, μετέβη σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας όπου ενημερώθηκε οτι η διοίκηση της τράπεζας προέβη σε κατάσχεση του συγκεκριμένου ποσού εξαιτίας οφειλών της προς την τράπεζα. Μάλιστα, δεν είχε προηγηθεί κανένα έγγραφο ή όχληση από την πλευρά των πιστωτών της ενώ η εν λόγω οφειλέτρια είχε ήδη προσφύγει στην προστασία του νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Μάλιστα, στην προσωρινή διαταγή που εκδόθηκε προβλέπεται η μηνιαία καταβολή ποσού 500 ευρώ μέχρι την συζήτηση της αγωγής της ενώπιον του Ειρηνοδικείου. “Το ποσό του εφάπαξ είναι ακατάσχετο. Η τράπεζα δεν έχει κανένα δικαίωμα να το παρακρατεί”, τόνισε στο radio1d.gr ο δικηγόρος του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος Θάνος Χατζηαθανασίου. Έκανε λόγο για κατάφωρη παρανομία και εκβιασμό από την πλευρά της τράπεζας εις βάρος ενός δανειολήπτη ο οποίος έχει προσφύγει στην προστασία του νόμου κι έχει επέλθει σε διακανονισμό των οφειλών του μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης του από το δικαστήριο. “Πρόκειται για ανεπίτρεπτη προσβολή της προσωπικότητας. Η τράπεζα λειτουργεί ως κοινός τοκογλύφος” υπογράμμισε ο κ Χατζηαθανασίου. Η δανειολήπτρια επιφυλάσσεται να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματα της υπό τη νομική υποστήριξη του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Loading...
loading...
Από το Blogger.