ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ!!Μεγάλη προσοχή αν έχετε συνδικαιούχους στον τραπεζικό σας λογαριασμό....κρύβει κινδύνους και παγίδες!!

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ!!Μεγάλη προσοχή αν έχετε συνδικαιούχους στον τραπεζικό σας λογαριασμό....κρύβει κινδύνους και παγίδες!!
 

 

Εάν δείτε χρέωση στον λογαριασμό σας για «εξόφληση δόσης καταναλωτικού δανείου», ενώ εσείς δεν έχετε λάβει καταναλωτικό δάνειο, μην απορήσετε. Κοιτάξετε ποιοι είναι οι συνδικαιούχοι στον λογαριασμό σας και διευκρινίστε εάν χρωστούν κάποια δόση στην τράπεζα από άλλο δάνειο.
Η προσθήκη συνδικαιούχων στους τραπεζικούς λογαριασμούς είναι μια διαδεδομένη πρακτική για τους πελάτες των τραπεζών, ωστόσο, κρύβει κινδύνους και παγίδες.
Το μέτρο αυτό ονομάζεται «αυτόματος συμψηφισμός οφειλών» και, εκτός από την ΑΑΔΕ, πλέον στους λογαριασμούς «βάζουν χέρι» και οι ίδιες οι τράπεζες για ληξιπρόθεσμες από καταναλωτικά ή άλλα δάνεια. Όταν, λοιπόν, ένας οφειλέτης χρωστά μία δόση, η τράπεζα ψάχνει σε ποιον άλλο λογαριασμό είναι δικαιούχος και «τραβά» ανενόχλητη τη δόση της.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...
Από το Blogger.