Ticker

10/recent/ticker-posts

ALERT!!ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ!!Β.ΠΟΥΤΙΝ:''ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ''!!ΤΟ Ανακοίνωσε σήμερα 24 Σεπτεμβρίου το ρωσικό υπουργείο Άμυνας!![ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ]!!ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΣΤΗ ΔΑΜΑΣΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ 10 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΗΧΟΥ!!Αναχαιτίζουν αεροσκάφη σε απόσταση μεγαλύτερη των 250 χιλιομέτρων και μπορούν να πλήττουν ταυτόχρονα πολλούς στόχους στον αέρα!! ΞΕΚΙΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΣΕ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΡΑΝΤΑΡ!!ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΕ 6 ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ!!




ALERT!!ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ!!Β.ΠΟΥΤΙΝ:''ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ''!!ΤΟ Ανακοίνωσε σήμερα 24 Σεπτεμβρίου το ρωσικό υπουργείο Άμυνας!![ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ]!!
ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ  ΣΤΗ ΔΑΜΑΣΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ 10 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΗΧΟΥ!!Αναχαιτίζουν αεροσκάφη σε απόσταση μεγαλύτερη των 250 χιλιομέτρων και μπορούν να πλήττουν ταυτόχρονα πολλούς στόχους στον αέρα!!
ΞΕΚΙΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΣΕ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΡΑΝΤΑΡ!!ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΕ 6 ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ!!







Η Ρωσία θα παραδώσει μέσα σε δύο εβδομάδες σύγχρονα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας S-300 στον συριακό στρατό ανακοίνωσε σήμερα 24 Σεπτεμβρίου το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
«Οι συριακές ένοπλες δυνάμεις θα εφοδιασθούν μέσα σε δύο εβδομάδες με σύγχρονα συστήματα S-300. Είναι ικανά να αναχαιτίζουν αεροσκάφη σε απόσταση μεγαλύτερη των 250 χιλιομέτρων και μπορούν να πλήττουν ταυτόχρονα πολλούς στόχους στον αέρα», δήλωσε ο Σεργκέι Σόιγκου εξηγώντας πως η παράδοση αυτών των σύγχρονων συστημάτων δεν είχε πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα επειδή εξέφραζε επιφυλάξεις το Ισραήλ.

Ο Σόιγκου δήλωσε ακόμη πως η Ρωσία θα κάνει παρεμβολές στις επικοινωνίες οποιουδήποτε αεροπλάνου θελήσει να πλήξει τη Συρία από τη Μεσόγειο, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
«Η δορυφορική πλοήγηση, τα ραντάρ και τα συστήματα επικοινωνίας της στρατιωτικής αεροπορίας, που θα επιτεθεί σε στόχους στο συριακό έδαφος, θα εξουδετερώνονται στις γειτονικές στη Συρία ζώνες στη Μεσόγειο θάλασσα», δήλωσε ο Σεργκέι Σόιγκου.
πηγη


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...

loading...