Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΕΡΟΜΑΧΙΑ!«ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΟ ΘΟΡΥΒΟ!Σε αερομαχία ανάμεσα στη Λέσβο και τη Λήμνο οφείλεται ο εκκωφαντικός θορύβος που προκάλεσε την αναστάτωση των κατοίκων της Λέσβου ΧΘΕΣ κατά τις 9 το βράδυ!

ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΕΡΟΜΑΧΙΑ!«ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΟ ΘΟΡΥΒΟ!Σε  αερομαχία ανάμεσα στη Λέσβο και τη Λήμνο οφείλεται ο εκκωφαντικός θορύβος που προκάλεσε την αναστάτωση των κατοίκων της Λέσβου ΧΘΕΣ κατά τις 9 το βράδυ!
 





Σε  αερομαχία ανάμεσα στη Λέσβο και τη Λήμνο οφείλεται ο εκκωφαντικός θορύβος που προκάλεσε την αναστάτωση των κατοίκων της Λέσβου κατά τις 9 το βράδυ.
Η αερομαχία σημειώθηκε όταν έξι τούρκικα μαχητικά F-16, τα οποία συμμετείχαν σε άσκηση παραβίασαν τον εθνικό εναέριο χώρο. Αμέσως σηκώθηκαν ελληνικά F-16 και επακολούθησε αερομαχία. Ο εκκωφαντικός θόρυβος οφείλεται στο ότι τα αεροσκάφη έσπασαν το φράγμα του ήχου.
 Ο εκκωφαντικός θόρυβος ακούστηκε σε όλο το νησί της Λέσβου περίπου στις 21.15 βράδυ της Πέμπτης προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...