Ticker

10/recent/ticker-posts

ΚΡΙΜΑ...Θρήνος για τον 44χρονο πυροσβέστη Σάββα Σάββαρη που έχασε τη ζωή του χτες το απόγευμα της Παρασκευής στη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς εν ώρα καθήκοντος....

ΚΡΙΜΑ...Θρήνος για τον  44χρονο πυροσβέστη  Σάββα Σάββαρη που έχασε τη ζωή του χτες το απόγευμα της Παρασκευής στη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς εν ώρα καθήκοντος....
 







Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του πυροσβέστη Σάββα Σάββαρη που έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Παρασκευής στη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε καλαμιώνα, στην περιοχή Λιμνοχώρι του δήμου Ηράκλειας στο νομό Σερρών. Στο σημείο για να επιχειρήσουν για την κατάσβεση έφτασαν οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, ανάμεσά τους και ο 44χρονος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας πάτησε ένα καλώδιο υψηλής τάσης, το οποίο είχε πιθανότατα κοπεί από τους ανέμους που έπνεαν στην περιοχή με αποτέλεσμα να πάθει ηλεκτροπληξία, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.
Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής: «Σήμερα, τις απογευματινές ώρες, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε καλαμιώνα, έχασε τη ζωή του ο Πυρονόμος Σάββαρης Σάββας, 44 ετών, στην περιοχή Λιμνοχώρι του δήμου Ηράκλειας του νομού Σερρών. Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του πυροσβεστικού υπαλλήλου θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση». Πένθος στην Πυροσβεστική οικογένεια, από το θάνατο του Πυρονόμου Σάββαρη Σάββα, ο οποίος έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στο Λιμνοχώρι Σερρών. Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί σήμερα 29 Σεπτεμβρίου στις 16:00, στον Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου Λευκώνα Σερρών.
Ο Σάββας Σάββαρης γεννήθηκε το 1974 στα Κάτω Πορόια Σερρών, κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα το 1999 ως δόκιμος Πυροσβέστης, υπηρετούσε στο Π.Κ. Σιδηροκάστρου, ήταν έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Ήταν αδερφός της συζύγου του πρώην υπουργού και βουλευτή Σερρών της ΝΔ Θεόφιλου Λεονταρίδη. Ο Θεόφιλος Λεονταρίδης εξέφρασε τη θλίψη του για τον θάνατο του Σάββα Σάββαρη, ευχαριστώντας τον κόσμο για τη συμπαράσταση στην οικογένεια. «Με αβάσταχτο πόνο ψυχής θα αποχαιρετίσουμε τον δικό μας αγαπημένο και λατρεμένο άνθρωπο, Σάββα Σάββαρη, που έπεσε εν ώρα καθήκοντος σήμερα περίπου στις 16.00 στον Ιερό Ναό του Λευκώνα Σερρών. Η συμπαράσταση όλων σας και τα μηνύματα από όλη την κοινωνία μας δίνουν δύναμη τη δύσκολη αυτή ώρα και αποδίδουν τιμή στην προσωπικότητα και τη μνήμη του Σάββα που όλοι αγαπήσαμε», ανέφερε στο μήνυμά του.
Loading...
loading...