ΣΥΝΕΒΗ ΧΘΕΣ 2/9/2018-ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ A NEWS ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΣΜΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΦΛΩΡΟ!![ΒΙΝΤΕΟ]

ΣΥΝΕΒΗ ΧΘΕΣ 2/9/2018-ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΗ  ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ A NEWS ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΣΜΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΦΛΩΡΟ!![ΒΙΝΤΕΟ]Ολοκληρώθηκαν οι τυπικές διαδικασίες για την επιστροφή του Αριστείδη Φλώρου στις φυλακές. Ο 39χρονος επιχειρηματίας και καταδικασμένος σε κάθειρξη 21 ετών για την υπόθεση υπεξαίρεσης των εταιριών Energa – Hellas Power οδηγήθηκε σήμερα στην Εισαγγελία Εφετών όπου παρέμεινε για περίπου μιάμιση ώρα προκειμένου να παραλάβει το φυλακιστήριό του.
Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Παρασκευής το Συμβούλιο Εφετών Εύβοιας με βούλευμα του, αναίρεσε την προηγούμενη κρίση των δικαστικών αρχών για αποφυλάκιση του και διέταξε την επιστροφή του στις φυλακές. Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα από την Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς για τις συνθήκες της αποφυλάκισης του Αριστείδη Φλώρου, για λόγους υγείας λόγω αναπηρίας άνω του 67%.
Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας θα ελεγχθούν οι ιατρικές βεβαιώσεις αλλά και ο ρόλος που ενδεχομένως έπαιξαν συγκεκριμένα πρόσωπα στην υπόθεση.
Loading...
loading...
Από το Blogger.