ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ έκθεση του ΟΗΕ για την παγκόσμια πείνα!!Προετοιμάζει το έδαφος ΓΙΑ παγκόσμια «λύση»… «εκτροφής» των ανθρώπων!![ΒΙΝΤΕΟ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΑΠΟ EURONEWS]!!ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ  έκθεση του ΟΗΕ για την παγκόσμια πείνα!!
Π
ροετοιμάζει το έδαφος ΓΙΑ παγκόσμια «λύση»… «εκτροφής» των ανθρώπων!![ΒΙΝΤΕΟ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΑΠΟ EURONEWS]!!ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!

 

 



Για παγκόσμια λύση «εκτροφής» των ανθρώπων δείχνει να προετοιμάζει το έδαφος η έκθεση του ΟΗΕ για την παγκόσμια πεινα καθώς τα ποσοστά αυτών που υποφέρουν αυξήθηκαν για τρίτη συναπτή χρονιά.
Όπως αναφέρουν, το φαινόμενο αυτό έχει ενισχυθεί από τις πολεμικές συρράξεις, τις οποίες ωστόσο προκαλούν οι παγκοσμιοποιητές που στηρίζουν τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, ενώ αναφορές γίνονται και στην υποτιθέμενη υπερθέρμανση (που την έχουν ονομάσει τώρα κλιματική αλλαγή για να μην παραπέμπει ο τίτλος σε θερμοκρασίες), την ώρα που στην Νότια Αφρική το έχει στρώσει στις ζούγκλες.
Όπως τονίζεται, η όλη κατάσταση θέτει σε κίνδυνο τον παγκόσμιο στόχο τερματισμού του φαινομένου μέχρι το 2030, όπως ορίζει η περίφημη Ατζέντα 2030 (πρώην 21) του ΟΗΕ.
Τα ποσοστά της πείνας φαίνεται ότι αυξάνονται σχεδόν σε ολόκληρη την Αφρική και στη Νότια Αμερική με 821 εκατομμύρια ανθρώπους, δηλαδή έναν στους εννέα, να υποφέρουν από αυτή το 2017.
Σε αυτούς προστίθενται και οι συνεχώς αυξανόμενοι φτωχοποιημένοι πολίτες του λεγόμενου ανεπτυγμένου κόσμου.
Την «λύση» στο πρόβλημα θα το δώσουν φυσικά οι ίδιοι που το προκάλεσαν και διαχειρίζονται τεράστιο μέρος του πλανητικού πλούτου. Δεν είναι άγνωστοι. Εκφράζονται στο ευρύ κοινό μέσω των διεθνών οίκων δανεισμού και αξιολόγησης που καθημερινά «μοστράρονται» στην επικαιρότητα.
Στο πλαίσιο του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος για όλους, θα εξασφαλίζουν ένα πιάτο φαΐ για όλους, «εκτρέφοντας» ουσιαστικά τους πολίτες του κόσμου και όχι προσφέροντας τις συνθήκες; Για μία καλύτερη ζωή.
πηγη Δείτε το ρεπορτάζ από το euronews:



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...
Από το Blogger.