ΧΡΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!!ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ Η ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ στο αεροβόλο πιστόλι των 10 μ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ συγκλονιστικό ΣΚΟΡ 241,1!!Η Ολυμπιονίκης και πρωταθλήτρια κόσμου ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!


ΧΡΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!!ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ Η ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ στο αεροβόλο πιστόλι των 10 μ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ συγκλονιστικό ΣΚΟΡ 241,1!!Η Ολυμπιονίκης και πρωταθλήτρια κόσμου ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!! Η Άννα Κορακάκη αγωνίστηκε σήμερα τα ξημερώματα Τρίτης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας.


. Η Αννα Κορακάκη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια κόσμου στο αεροβόλο πιστόλι 10 μ. και συνεχίζει να συλλέγει τον έναν τίτλο μετά τον άλλο. Μαζί με το χρυσό μετάλλιο θα φέρει στη χώρα μας και την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής διεξάγεται στην Τσανγκγουόν της Ν. Κορέας.Η προσπάθεια της Άννας Κορακάκη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν συγκλονιστική. Με εντυπωσιακή ψυχραιμία και με σκορ 585 και 20 κεντρικά δεκάρια προκρίθηκε στον τελικό του αεροβόλου πιστολιού, σε έναν αγώνα όπου οι επιδόσεις άγγιζαν τις ανδρικές. Και σε αυτό το σημείο άρχισε το σκληρό… πόκερ. Με αντιπάλους ολυμπιονίκες και πρωταθλήτριες κόσμου, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έδειξε ότι δίκαια συγκαταλέγεται στις κορυφαίες του κόσμου. Ψύχραιμη σε όλη τη διάρκεια του τελικού, έβλεπε τις συναθλήτριές της να αποχωρούν η μία μετά την άλλη και όταν έφτασε η σειρά της Κορεάτισσας Κιμ Μπόμι να χαιρετίσει, τότε η ολυμπιονίκης μας απέκτησε και φανατικό κοινό καθώς όλοι οι Κορεάτες θεατές στήριζαν την Ελληνίδα αθλήτρια.Στον αγώνα για το χρυσό μετάλλιο βρέθηκε απέναντι στην αγαπημένη της φίλη, τη Ζοράνα Αρούνοβιτς (Σερβία). Με 241,1 αναδείχθηκε πρωταθλήτρια κόσμου αφήνοντας στη δεύτερη θέση του βάθρου την αντίπαλό της με 239,8. Η Αρούνοβιτς αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης έτρεξε να αγκαλιάσει την Άννα Κορακάκη και πανηγύρισαν μαζί τον θρίαμβο του «χρυσού» μας κοριτσιού. Τρίτη ήρθε η Κιμ Μπόμι με 218,8.    Είναι η πρώτη φορά που η Άννα Κορακάκη αναδεικνύεται πρωταθλήτρια κόσμου στο αεροβόλο πιστόλι των 10 μ., καθώς στην προηγούμενη διοργάνωση συμμετείχε ως νεάνιδα. Η ολυμπιονίκης και πρωταθλήτρια κόσμου θα συνεχίσει την προσπάθειά της στη διοργάνωση της Ν. Κορέας και θα διεκδικήσει μετάλλιο και στο σπορ πιστόλι.


Loading...
loading...
ΧΡΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!!ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ Η ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ στο αεροβόλο πιστόλι των 10 μ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ συγκλονιστικό ΣΚΟΡ 241,1!!Η Ολυμπιονίκης και πρωταθλήτρια κόσμου ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!! ΧΡΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!!ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ Η ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ στο αεροβόλο πιστόλι των 10 μ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ συγκλονιστικό ΣΚΟΡ 241,1!!Η Ολυμπιονίκης και πρωταθλήτρια κόσμου ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!  Reviewed by Markella Toufexi on Σεπτεμβρίου 04, 2018 Rating: 5
Από το Blogger.