ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!Τα οικογενειακά επιδόματα από 1ης Ιανουαρίου 2019 καταργούνται όλα!!

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!Τα οικογενειακά επιδόματα από 1ης Ιανουαρίου 2019 καταργούνται όλα!!

 

  


Τα οικογενειακά επιδόματα από 1ης Ιανουαρίου 2019 καταργούνται όλα! Πρόκειται για την επιτομή της εθνικής γενοκτονίας. Οι Έλληνες που δεν... κάνουν παιδιά λόγω της κρίσης, οι θάνατοι που πλέον είναι περισσότεροι από τις γεννήσεις, οι Έλληνες που φεύγουν στο εξωτερικό για να μπορέσουν να επιβιώσουν, οι Έλληνες οι οποίοι δεν μπορούν να πληρώνουν τα χρέη τους, τώρα, με την πλήρη κατάργηση των οικογενειακών επιδομάτων, θα εξαφανιστεί η φυλή μας! Την ίδια ώρα, οι λαθρομετανάστες θα εξακολουθήσουν να πριμοδοτούνται. Είναι αυτοί που θα αντικαταστήσουν το γένος των Ελλήνων και μετά από μερικές δεκαετίες, είναι αυτοί που θα ονομάζονται "Έλληνες" στη θέση των Ελλήνων! Αν ο ελληνικός λαός δεν αποφασίσει να ξεσηκωθεί, τότε θα είναι βεβαία και αναπότρεπτη η εξαφάνισή του!
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...
Από το Blogger.