SOS!!ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ!!ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ!!Όσοι «τρολάρουν» στο Ίντερνετ είναι ναρκισσιστές, ψυχοπαθείς και σαδιστές ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΕΙΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΟΗΤΕΥΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!«Οσοι τρολάρουν νιώθουν μια σαδιστική ευτυχία!!Οι σαδιστές θέλουν απλώς να διασκεδάσουν και το διαδίκτυο είναι η παιδική χαρά τους»!!ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ!!

SOS!!ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ!!ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ!!Όσοι «τρολάρουν» στο Ίντερνετ είναι ναρκισσιστές, ψυχοπαθείς και σαδιστές ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΕΙΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΟΗΤΕΥΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!«Οσοι τρολάρουν  νιώθουν μια σαδιστική ευτυχία!!Οι σαδιστές θέλουν απλώς να διασκεδάσουν και το διαδίκτυο είναι η παιδική χαρά τους»!!ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ!!
 
Οι συγγραφείς της έρευνας τόνισαν πως όσοι «τρολάρουν», νιώθουν μια σαδιστική ευτυχία με τη θλίψη των άλλων

Την εποχή μας, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι με βήμα το διαδίκτυο «τρολάρουν», δηλαδή συμμετέχουν σε συζητήσεις με μοναδικό σκοπό να προσβάλλουν, να κοροϊδέψουν ή απλώς να εκνευρίσουν άλλα άτομα. Μια νέα έρευνα, ωστόσο, αποφάσισε να μελετήσει αυτήν την συμπεριφορά και κατέληξε στο συμπέρασμα πως τα άτομα που τρολάρουν στο ίντερνετ είναι ναρκισσιστές, ψυχοπαθείς και σαδιστές.

Η μελέτη, η οποία δημοσιεύθηκε στο «Personality and Individual Differences», διενεργήθηκε από Καναδούς ερευνητές, οι οποίοι μελέτησαν δύο διαδικτυακές έρευνες.

Σε αυτές τις έρευνες μελετήθηκαν τεστ προσωπικότητας 1.200 ανθρώπων, τα οποία έδειξαν πως όσοι αρέσκονταν στο να τρολάρουν στο διαδίκτυο, εμφάνιζαν έντονα ναρκισσιστικά, ψυχοπαθή και σαδιστικά στοιχεία της προσωπικότητας τους.
Όπως τόνισαν οι συγγραφείς της μελέτης:
«Τόσο όσοι τρολάρουν όσο και οι σαδιστές νιώθουν μια σαδιστική ευτυχία με τη θλίψη των άλλων. Οι σαδιστές θέλουν απλώς να διασκεδάσουν και το διαδίκτυο είναι η παιδική χαρά τους».
Ενδεχομένως, οι περιπτώσεις των έμμισθων τρολς δίνουν και κίνητρο βιοπορισμού σε αυτές τις προβληματικές προσωπικότητες που μέσω διαδικτύου ανακάλυψαν τρόπους όχι μόνο να ικανοποιούν την ψυχική και πνευματική τους ανισορροπία, αλλά και να το κάνουν αυτό με χρηματικό αντάλλαγμα και επαρκέστατη (ενίοτε πολιτική ή και κυβερνητική) κάλυψη, με αποτέλεσμα οι επιθέσεις τους να είναι όχι μόνο συντονισμένες αλλά και να βάλλουν στην κατεύθυνση δημόσιας καταστροφής των προσώπων που θέτουν ως στόχαστρό τους.
Τέλος, η ύπαρξη του "φαινομένου των τρολς" γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης από ειδικές κρατικές υπηρεσίες (και δη μυστικές) που βρίσκουν πεδίο δόξης λαμπρό και επαρκέστατη κάλυψη στην εξόντωση χαρακτήρων επώνυμων πολιτών, χρησιμοποιώντας καταγεγραμμένες προβληματικές προσωπικότητες υπαλλήλων τους...

Αυτή η τελευταία περίπτωση χρήζει άμεσης αντιμετώπισης από τις αρμόδιες διωκτικές και δικαστικές αρχές. Το ότι όμως δεν προχωρούν σε έρευνες των "ανώνυμων τρολς", είναι προφανές πως γίνεται είτε λόγω άσκησης πιέσεων από ανωτέρους είτε λόγω φόβου να τεθούν οι ίδιοι οι δικαστές στο στόχαστρο αυτής της συγκεκριμένης κατηγορίας των τρολς. Και αυτό κάθε άλλο παρά τιμή καθιστά για την ίδια τη Δικαιοσύνη, αλλά και για τις εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες που διαρρέουν (για πολιτικούς ή προσωπικούς λόγους) στοιχεία των δικαστών, αλλά και των πολιτών που στοχεύονται προς "εξολόθρευση", γνωρίζοντας ταυτόχρονα πως τα "δικά τους τρολς" δεν θα γίνουν ποτέ αντικείμενο έρευνας από την αρμόδια κρατική υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος...
πηγη


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...
loading...
Από το Blogger.