Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΡΕΠΕΙ ορισμένοι να καταλάβουν ότι σε κάθε ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟ δύναμη αναπτύσσεται και μια ΚΕΝΤΡΟΜΟΛΟΣ!!

ΠΡΕΠΕΙ ορισμένοι να καταλάβουν ότι σε κάθε ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟ δύναμη αναπτύσσεται και μια ΚΕΝΤΡΟΜΟΛΟΣ!!

 

 

 

 




1€ / 7TL : ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020;;;Το σκυλολόι του Σουλτάνου και οι παλιάτσοι τους στην Ελλάδα, δεν έχουν καταλάβει με ποιους έχουν να κάνουν!!!

Τον θυμάστε αυτόν; Γιγίτ Μπουλούτ: Σύμβουλος του Ερντογάν που απειλούσε κι έβριζε την Ελλάδα και την οικονομία μας και προέβλεπε καταστροφές! Αραγε ποιος θα καταστραφεί πρώτος;
Η Ελλάδα ή η Τουρκία;
Σήμερα βλέπει το ψυχολογικό όσο και καταστροφικό barrier του 1€ / 7TL να τρώει τις σάρκες τους! Το παιχνίδι που έστησαν Ερντογάν και ΑλΜπαϊράκ στην Ελλάδα ήταν ασύλληπτο για τον μέσο Ελληνα και δεν έχει γίνει ευρέως γνωστό! Μόνο που θα πρέπει ορισμένοι να καταλάβουν, ότι σε κάθε ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟ δύναμη, αναπτύσσεται και μια ΚΕΝΤΡΟΜΟΛΟΣ. Και κάποιοι Ελληνες εκτός Ελλάδας, είχαν διαφορετικά σχέδια από το σκυλολόϊ του Ερντογάν και τους παλιάτσους τους στην Ελλάδα! Γιατί κάποιοι, ποτέ δεν ξεχνάμε ότι ο τέως Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Γιώργος Παπανδρέου, συμμετείχε στην σκηνοθετημένη κρίση του 2009 και τόλμησε να προσλάβει αυτός ο ολετήρας, τον τούρκο μεγαλοτραπεζίτη της World Bank Κεμάλ Ντερβίς ως ... Σύμβουλο! ΝΑΙ! Στα χρόνια που κυβερνούσε ο ΓΑΠ, συμβουλευόταν τον πρώην υπουργό οικονομίας της Τουρκίας που ξεκίνησε την καριέρα του ως προσωπική επιλογή του Μπουλέντ Ετσεβίτ! Δηλαδή αυτουνού που κατέλαβε την μισή Κύπρο! Κι αυτόν τον κατά τα άλλα "αριστερό", γιατί η αριστερά της Τουρκίας έκαμε τον Αττίλα και τα Ιμια, τον είχε προσλάβει ως σύμβουλο ένας Ελληνας[;;;] Πρωθυπουργός! Και μάλιστα θέλανε όλοι αυτοί να τον κάνουν και Πρόεδρο του ΔΝΤ (αντί της Λαγκάρντ)! Και το σκυλολόι και οι παλιάτσοι τους, νόμιζαν ότι θα καθόμαστε άπραγοι να τους κοιτάμε!!!
To be continued ... πηγη

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...

loading...