Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΟ!!Ο ΨΙΝΑΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ..!!!!ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ:Από την στιγμή που είπες «Αφήστε με ήσυχο γιατί θα ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ μου και θα ΜΙΛΗΣΩ» καλά θα κάνεις να ΜΙΛΗΣΕΙΣ.......


ΕΚΤΑΚΤΟ!!Ο ΨΙΝΑΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ..!!!!ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ:Από την στιγμή που είπες «Αφήστε με ήσυχο γιατί θα ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ μου και θα ΜΙΛΗΣΩ» καλά θα κάνεις να ΜΙΛΗΣΕΙΣ.......








Ελληνίδες και Έλληνες. Σεβαστοί πυρόπληκτοι, χαροκαμένοι, πονεμένοι και όλοι εσείς που ζήσατε αυτήν την φρικτή στιγμή και σας στιγμάτισε για μία ζωή.



Αν πω ότι σας καταλαβαίνω θα πω ψέματα.

Δεν μπορώ να σας καταλάβω.

Ακούω και διαβάζω τις σπαρακτικές αφηγήσεις σας γι’ αυτά που ζήσατε, αλλά τα ακούω σαν μία ιστορία πόνου και φρίκης. Για να μπορούσα να σας καταλάβω θα έπρεπε να είμαι μαζί σας και να ζούσα αυτά που ζήσατε.

Να με κυνηγάει και εμένα η φωτιά και ο θάνατος, να προσπαθώ να σώσω αυτούς που αγαπώ, να βλέπω ανθρώπους γύρω μου να καίγονται και να ουρλιάζουν χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι για να τους σώσω.

Να προσπαθώ να φθάσω στην θάλασσα, εν μέσω φωτιάς, δύσπνοιας και εκρήξεων από τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων χωρίς να ξέρω αν θα τα καταφέρω και όταν τελικά μπώ στην θάλασσα, να με παρασύρουν τα ρεύματα και να βρεθώ για ώρες να κολυμπώ παρέα με πνιγμένους χωρίς πάλι να ξέρω αν τελικά θα σωθώ και χωρίς να ξέρω τι απέγιναν οι αγαπημένοι μου.



Όχι αδελφοί μου. Δεν μπορώ να σας καταλάβω και όποιος «έξω από τον χορό» πει ότι σας καταλαβαίνει, λέει ψέματα.



Αυτό που εσείς ζήσατε και που εμείς μάθαμε, είναι πρωτοφανές όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για όλον τον πολιτισμένο κόσμο. Είναι πρωτοφανές για ένα κράτος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που διαθέτει όργανα και μηχανισμούς για την προστασία των πολιτών, να ζήσει τέτοια τραγωδία.



Όπως όλα δείχνουν, η τραγωδία σας δεν συντελέστηκε ούτε λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, ούτε λόγω αδυναμίας του Υπουργείου «προστασίας του πολίτη» και των αρμόδιων σωμάτων Πυροσβεστικής , Τροχαίας, ούτε λόγω αδυναμίας των υπηρεσιών των Δήμων και της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ούτε λόγω ελλείψεως σχεδιασμού.



Η τραγωδία αυτή που συγκλόνισε την Ελλάδα και τον κόσμο είναι καθαρά μία ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ που στόχο είχε αυτό ακριβώς που έγινε. Να ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ με τον χειρότερο τρόπο όσο περισσότερους Έλληνες μπορούσε. Και αυτό θα αποδειχθεί στην συνέχεια.



Η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, η Πυροσβεστική, η Διεύθυνση Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής, ο Δήμος Μαραθώνα και όλοι οι Δήμοι, έχουν έτοιμα σχέδια αντιμετώπισης ακραίων φαινομένων και σχέδια εκτάκτου ανάγκης, αλλά για κάποιον «περίεργο» και απροσδιόριστο λόγο, τίποτα από αυτά δεν εφαρμόσθηκε, ούτε δόθηκαν από τους υπεύθυνους οι σωστές διαταγές που θα προστάτευαν τους ανυποψίαστους πολίτες.



Το ερώτημα βέβαια είναι ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ;;; Και μην ακούτε τα σενάρια περί ανίκανων, γιατί τους είδατε στην συνέντευξη πως είναι ... ιδιαίτερα ικανοί, στο να προσπαθούν να κοροϊδέψουν τον κόσμο και να παρουσιάσουν το μαύρο , άσπρο...!!!!



Οι ενδείξεις που έχουμε συγκεντρώσει από τα μέχρι τώρα δεδομένα, όσο και αν σας φαίνεται ακραίο, δείχνουν μία προμελετημένη κατά συρροή ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ Ελλήνων.



Αυτό προκύπτει από το εξής γεγονός. Όλοι οι υπεύθυνοι για την προστασία των πολιτών, που είχαν το διατάζειν της επιχείρησης, ενήργησαν ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ κατά παράβαση των κανονισμών ασφαλείας, όπως αυτοί προβλέπονται στα σχέδια εκτάκτου ανάγκης που τα έχουν ΕΤΟΙΜΑ.



Μην νομίζετε πως περιμένουν να καταστρώσουν σχέδια την στιγμή της καταστροφής. Τα σχέδια υπάρχουν ΕΤΟΙΜΑ και έχουν ως βασικό στόχο, την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ.



Στην τραγωδία που ζήσαμε στο Μάτι , δεν είδαμε κανέναν υπεύθυνο να προσπαθεί να σώσει τους ανθρώπους, δίνοντας την εντολή προληπτικής εκκένωσης της περιοχής, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ που είχαν μπροστά τους.



Και δεν δόθηκε εντολή εκκένωσης, διότι ήθελαν να κάψουν όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες. Είναι βαριά αυτά που λέμε αλλά βασίζονται στα γεγονότα. Ο σχεδιασμός δηλαδή βάση του οποίου ενεργούσαν, όχι μόνο δεν εκκένωσε την περιοχή στην οποία ΕΒΛΕΠΑΝ πως κατευθύνεται η φωτιά, αλλά αντιθέτως την «φόρτωναν» με ακόμα περισσότερο κόσμο.



Προσέξτε γιατί δεν παίζουμε με τους νεκρούς μας. Παρουσιάζουμε ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ και λαμβάνουμε ΔΕΔΟΜΕΝΑ. Και με βάση τα δεδομένα κάνουμε εκτιμήσεις και εξάγουμε συμπεράσματα. Εμείς εδώ πάντως, δεν δίνουμε σε κανέναν από αυτούς το «άλοθι» του «ανίκανου», που «δεν ήξερε τι να κάνει»... ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.



Όλοι τους ξέρουν στις θέσεις που βρίσκονται τι πρέπει να κάνουν σε τέτοιες περιπτώσεις και εδώ δεν μιλάμε για εξειδικευμένα σχέδια, αλλά για τα πλέον ΒΑΣΙΚΑ.



Γιατί όλες οι ασκήσεις πυρασφάλειας που γίνονται και όλοι οι σχεδιασμοί που υπάρχουν στα συρτάρια τους, αφορούν την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, που αυτή επιτυγχάνεται μέσω της ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ των επικίνδυνων περιοχών.



Αυτοί ΕΚΑΝΑΝ το ακριβώς ΑΝΤΙΘΕΤΟ από αυτό που προβλέπουν τα σχέδια. Δεν είναι λοιπόν ούτε ηλίθιοι ούτε ανίκανοι.

ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ.



Ο Δήμος Αθηναίων όμως που δεν ήθελε να δολοφονήσει κανέναν, ενήργησε ΑΜΕΣΩΣ στον χώρο των κατασκηνώσεων της αρμοδιότητας του, σύμφωνα με το προβλεπόμενο σχέδιο που υπάρχει ΠΑΝΤΑ για περιπτώσεις πυρκαγιάς και είναι φυσικά η ΑΜΕΣΗ προληπτική εκκένωση της περιοχής.



Όλα τα σχέδια που έχει η Πυροσβεστική, η Πολιτική Προστασία, η Περιφέρεια και οι Δήμοι, μιλούν για προληπτικές εκκενώσεις των επικίνδυνων περιοχών και δεν περιμένουν την φωτιά να μπεί πρώτα μέσα στα σπίτια , για να δουν μετά τι θα κάνουν.



Και ο Δήμος Αθηναίων μέσα σε μία ώρα και πενήντα λεπτά από την εκδήλωση της φωτιάς στο Νταού Πεντέλης και παρότι βρίσκεται 35 χιλιόμετρα μακρυά από την περιοχή ευθύνης του, έχει στείλει όσα Πούλμαν χρειάζονταν και απομάκρυνε όλους τους ανθρώπους και τα παιδιά της κατασκήνωσης, χωρίς κανείς να κινδυνέψει.



Όλες οι υπόλοιπες Υπηρεσίες, που ήταν υπεύθυνοι για την περιοχή στο Μάτι, μέσα σε τέσσερις ώρες, «ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ» να δώσουν εντολή για ΕΚΚΕΝΩΣΗ της περιοχής, στην οποία ΕΒΛΕΠΑΝ να ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ η φωτιά;;;



Τι θα μας πουν τώρα; Ότι δεν έβλεπαν τρείς ώρες πριν, ότι από τον Νέο Βουτζά η φωτιά κατευθύνεται στο Μάτι;;;; «ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ» όμως γιατί το σχέδιο που εφάρμοζαν ήταν σχέδιο ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και όχι ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.

Αυτό δείχνουν τα γεγονότα.



Να γνωρίζετε όλοι οι Έλληνες , πως η ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗ των περιοχών, που βρίσκονται στην κατεύθυνση μιας πυρκαγιάς,

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΑΖΕΙ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ προκειμένου να διαφυλαχθεί η προστασία της ανθρώπινης ζωής, που είναι το μέγιστο αγαθό.

Μετά κοιτάνε αν μπορούν να σβήσουν την φωτιά, έχοντας όμως προστατέψει πρώτα την ανθρώπινη ζωή.



Εδώ όμως αντιμετωπίζουμε την μεγαλύτερη Εθνική τραγωδία, διότι ΚΑΝΕΝΑΣ από αυτούς που ΕΠΡΕΠΕ δεν έδωσε εντολή να ειδοποιηθεί ο κόσμος στο Μάτι, διότι όπως αποδεικνύεται, δεν ήθελαν να σώσουν αλλά ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.



Ποιοί είναι αυτοί που έπρεπε να δώσουν την εντολή εκκένωσης;



Πρώτος που έπρεπε να δώσει την εντολή εκκένωσης της περιοχής ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, είναι ο γενικός γραμματέας της «ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ». ( δεν έχει ασυλία)



Ο δεύτερος που μπορεί να δώσει τέτοια εντολή και να εισακουστεί, που και ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ είναι ο αρχηγός της ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ υπηρεσίας. (δεν έχει ασυλία)



Ο τρίτος που μπορεί και αυτός να δώσει εντολή εκκένωσης της περιοχής και να εισακουστεί, που και ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ είναι ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Αττικής. (δεν έχει ασυλία)



Και τέταρτος που επίσης δεν έχει ασυλία και μπορεί να δώσει εντολή εκκένωσης της περιοχής, με τις αρμοδιότητες που απορρέουν από τον «ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ», που επίσης ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, είναι ο Δήμαρχος της περιοχής που ανήκει το Μάτι και μιλάμε για τον ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ.



Αυτοί οι τέσσερις που ηγούνται αυτών των υπηρεσιών, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ για μία κατοικημένη περιοχή στην οποία ΒΛΕΠΟΥΝ να κατευθύνεται μία ανεξέλεγκτη πυρκαγιά, είναι η ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗ για να μην έχουμε θύματα.



Ο Δήμος Αθηναίων το έπραξε και προστάτεψε τους ανθρώπους και τα παιδιά που είχε στην ευθύνη του. Όλοι οι υπόλοιποι ενώ έβλεπαν για ώρες πως η φωτιά κατευθύνεται στο πυκνοκατοικημένο Μάτι, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ;;;;.



Και τώρα να αναφέρουμε το πιο σημαντικό γεγονός, που αποτελεί και την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΕΝΔΕΙΞΗ , πως εδώ υπάρχει μία εκ προμελέτης δολοφονία εκατοντάδων Ελλήνων, που έγινε επειδή «ξέχασαν» να εκκενώσουν το Μάτι.



Το Υπουργείο και όλοι οι υπόλοιποι «υπεύθυνοι», που εμπλέκονται σε αυτήν την κατά συρροή ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ των Ελλήνων, με την "παράλειψή" τους να εκκενώσουν την περιοχή,

προσπάθησαν να ρίξουν την ευθύνη, στον Δήμαρχο του Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη, θεωρώντας τον, ως τον πιο «αδύναμο κρίκο» από όλους τους υπεύθυνους.

Είπαν: «έλα μωρέ μία θεατρινίστικη λ@@γκρ@ είναι, θα το φορτώσουμε σ’ αυτόν, που δεν έδωσε εντολή εκκένωσης».



Έτσι είπαν στα ΜΜΕ να αρχίσουν να τον «στριμώχνουν», αφού αυτός φάνηκε ότι φοβήθηκε και κρύφτηκε.

Είναι όμως ο ένας από αυτούς που θα μπορούσε να έχει δώσει εντολή εκκένωσης της περιοχής, αλλά ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.



Ο Ψινάκης όμως κατάλαβε πως πάνε να το φορτώσουν σ’ αυτόν και τους διεμήνυσε το εξής: «Αφήστε με ήσυχο και σταματήστε να ασχολείστε μαζί μου, γιατί θα ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ μου και θα ΜΙΛΗΣΩ»..!!!!



Από εκείνη την στιγμή ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ διά «μαγείας» τα κ@λ@κάναλα να ασχολούνται με τον Ψινάκη...!!!!!



Τι θα πεί όμως ο Ψινάκης αν ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕΙ;;;



Θα πεί αυτό που έχουμε καταλάβει εμείς ότι έγινε στο Μάτι και οδήγησε στην ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ τόσων Ελλήνων.

Θα πει πως κάποιος Κυβερνητικός παράγοντας ή κάποιος "άλλος", του έδωσε μία άτυπη και σιωπηλή εντολή, ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

Και αυτήν την εντολή θα την έλαβαν, ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ, που εκ θέσεως και ευθύνης μπορούσαν να εκκενώσουν το Μάτι. Και ένας από αυτούς ήταν και ο Ψινάκης.



Έτσι, την διαταγή για εκκένωση της περιοχής , στην οποία κατευθυνόταν η φωτιά ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ, με αποτέλεσμα να βρούν τραγικό θάνατο περισσότεροι από 200 άνθρωποι, από μία φωτιά που είχε ξεκινήσει πριν από πέντε ώρες, και όλοι έβλεπαν πως κατευθύνεται στο Μάτι, αλλά κανείς δεν έδωσε εντολή να ειδοποιηθούν οι άνθρωποι για να φύγουν και να γλυτώσουν.



Και δεν το εκανε κανείς, ενώ είναι το ΠΡΩΤΟ που επιβάλλεται να γίνει, σύμφωνα με την πρόβλεψη των σχεδίων της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.



ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.



Άκουσε Δήμαρχε Μαραθώνα ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ:

Από την στιγμή που είπες, «Αφήστε με ήσυχο και σταματήστε να ασχολείστε μαζί μου, γιατί θα ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ μου και θα ΜΙΛΗΣΩ»,

καλά θα κάνεις να ΜΙΛΗΣΕΙΣ και ΓΡΗΓΟΡΑ και μην ΠΑΙΖΕΙΣ με τον τραγικό λαό, που τον ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ.



Εκτός αυτού τώρα που τους απείλησες ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ. ΑΝΟΙΞΕ λοιπόν ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑ , και σταμάτα να κρύβεσαι, γιατί έχουν πολλούς τρόπους να στο κλείσουν ακόμα και με.... «αυτοκτονία»..

Αν δεν το ξέρεις, έχεις μπλέξει με υποόντα του παρακράτους που δολοφονούν εν ψυχρώ παιδιά και δεν έχουν αναστολές. Σε έμπλεξαν στην χειρότερη και πιο αισχρή κατά συρροή δολοφονία Ελλήνων που έχει γίνει

και αν δεν ανοίξεις το στόμα σου να δώσεις τους δολοφόνους στον λαό και το στόμα θα σου κλείσουν και θα τα φορτώσουν ΌΛΑ επάνω σου.



Ελληνίδες και Έλληνες. Σεβαστοί πυρόπληκτοι, χαροκαμένοι, πονεμένοι και όλοι εσείς που ζήσατε αυτήν την τραγωδία και σας στιγμάτισε για μία ζωή.



Αυτά που βιώσατε ήταν αποτέλεσμα ενός εκ προθέσεως σχεδίου δολοφονίας Ελλήνων και δεν ήταν αποτέλεσμα ούτε αμέλειας, ούτε ακραίων καιρικών φαινομένων, ούτε λόγω ελλείψεως σχεδιασμού.



Η φωτιά σίγουρα δεν σταμάταγε και θα τα έκαιγε τα σπίτια σας, αλλά αν σας είχαν ειδοποιήσει εγκαίρως, εσείς θα είσαστε όλοι ζωντανοί και μαζί με τα παιδιά σας.



Όταν όλα τα σχέδια πρόληψης και προστασίας που έχουν στα συρτάρια τους όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες,

έχουν ως πρώτο μέλημα την προστασία της ανθρώπινης ζωής και κανείς δεν προσπάθησε να την σώσει, αυτό ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ;;;; "αμέλεια";;



Όταν ο γραμματέας της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ο αρχηγός της ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ, ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ και ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ , το πρώτο πράγμα που τους λέει το σχέδιο εκτάκτου ανάγκης που έχουν μπροστά τους, είναι ΕΚΚΕΝΩΣΤΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ στις οποίες κατευθύνεται η πυρκαγιά και ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ δεν το κάνει, αυτό ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ;;;; «Αμέλεια»;;



Και από ... «κακή σύπτωση», «έτυχε» , αυτήν την εγκληματική «αμέλεια» να την επιδείξουν και οι τέσσερις υπεύθυνες ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ;;;;;;;



Δεν ήταν καμία «αμέλεια».



ΗΤΑΝ ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.



Και το αποδεικνύει το ότι ο Δήμος Αθηναίων έκανε ΑΜΕΣΩΣ αυτό που προβλέπει ο σχεδιασμός γι’ αυτές τις περιπτώσεις και έσωσε τους ανθρώπους.



Δεν πρόκειται για κάποιο άλλο σχέδιο.

Είναι το ΙΔΙΟ σχέδιο εκτάκτου ανάγκης που είχαν μπροστά τους και οι άλλες τέσσερις ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, με την διαφορά ότι εκείνες ΔΕΝ ήθελαν να σώσουν τον κόσμο αλλά να τον ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ, γι’ αυτό και δεν έδωσε κανένας εντολή για να ειδοποιήσουν τον κόσμο πως κινδυνεύει.



Και τα «παραμύθια» πως δεν είχαν χρόνο να τα πουν αλλού. Ο Δήμος Αθηναίων δεν είχε πρόβλημα χρόνου και ας ήταν 35 χιλ. μακρυά. Ο Νέος Βουτζάς πρόλαβε και εκκενώθηκε και ας χρειάστηκε μόνο 40 λεπτά για να φθάσει η φωτιά εκεί από το Νταού Πεντέλης που ξεκίνησε. Στις παραλιακές περιοχές έφθασε μετά από τρείς ώρες και ενώ όλοι έβλεπαν πως ΕΚΕΙ κατευθύνεται η φωτιά, γιατί αυτές δεν τις εκκένωσαν;;;;

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.



ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ.

Σταμάτα να ΚΡΥΒΕΣΑΙ και ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ και ΜΙΛΑ χωρίς υπονοούμενα.



Δεν γίνεται και οι τέσσερις ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ που είχατε την ευθύνη για την ζωή των Ελλήνων, να «ξεχάσατε» και οι τέσσερις να ειδοποιήσετε τον κόσμο για την φωτιά.



Ποιός έδωσε την εντολή και στις ΤΕΣΣΕΡΙΣ υπηρεσίες,

για να ΠΑΡΑΒΛΕΨΕΤΕ ΟΛΟΙ

τα προβλεπόμενα των σχεδιασμών ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ και αφήσατε τον κόσμο να καεί;



Ποιούς απειλείς, με το «θα ανοίξω το στόμα μου και θα μιλήσω»;;;;

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΣΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.



Ιωάννης Λαμπρόπουλος

giannis_lampropoulos@yahoo.com


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Loading...

loading...