Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΟ!!ΞΕΣΠΑΣΕ ΝΕΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ!!Νέος συναγερμός σήμανε πριν από λίγο ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ!!Στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Σωματείου Εθελοντών Δασοπυροσβεστών και της Πολιτικής Προστασίας ενώ παράλληλα έλαβε εντολή να σπεύσει και ελικόπτερο!!

  ΕΚΤΑΚΤΟ!!ΞΕΣΠΑΣΕ ΝΕΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ!!
Νέος συναγερμός σήμανε πριν από λίγο ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ!!
Στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Σωματείου Εθελοντών Δασοπυροσβεστών και της Πολιτικής Προστασίας ενώ παράλληλα έλαβε εντολή να σπεύσει και ελικόπτερο!!

 

 

 

Ύποπτο: Ξανά φωτιά στην Γαλάζια Ακτή στον Μαραθώνα!

Νέος συναγερμός σήμανε πριν από λίγο για φωτιά σε χαμηλή βλάστηση
στο ίδιο σημείο που είχε ξεσπάσει χθες στην Γαλάζια Ακτή, στον Σχινιά Μαραθώνα.

Στο σημείο για την κατάσβεση της επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νέας Μάκρης, του Σωματείου Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Μαραθώνα και της Πολιτικής Προστασίας Ραφήνας, ενώ παράλληλα έλαβε εντολή να σπεύσει και ελικόπτερο.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...