ΚΡΙΜΑ....16χρονος αθλητής του ταε κβο ντο έπαθε ανακοπή κατά τη διάρκεια αγώνα και άφησε την τελευταία του πνοή στο ρινκ....ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ κατέγραψε θεατής του αγώνα....


ΚΡΙΜΑ....16χρονος αθλητής του ταε κβο ντο έπαθε ανακοπή κατά τη διάρκεια αγώνα και άφησε την τελευταία του  πνοή στο ρινκ....ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ κατέγραψε θεατής του αγώνα....
 


Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα σε αγώνα σχολικού πρωταθλήματος ταε κβο ντο στην Κούβα όταν ένας 16χρονος κατέρρευσε κατά τη διάρκεια αγώνα αφήνοντας την τελευταία του πνοή λόγω ανακοπής που υπέστη.
Στο βίντεο που κατέγραψε θεατής του αγώνα φαίνεται ο νεαρός αθλητής να ανταλλάσσει χτυπήματα με τον αντίπαλό του όταν κάποια στιγμή και ενώ υποκλίνεται μπροστά στο διαιτητή, καταρρέει.
Ο αντίπαλός του αρχικά πίστεψε ότι ο νεαρός αθλητής είχε καταρρεύσει λόγω κάποιου χτυπήματος που του είχε καταφέρει και γι΄ αυτό αρχικά πανηγύρισε τη νίκη του.
Όπως, όμως, αποδείχθηκε στη συνέχεια ο αθλητής με τα μπλε είχε υποστεί ανακοπή.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος 16χρονος έπαιρνε φάρμακα για να χάσει βάρος, γεγονός που ερευνάται αν σχετίζεται με το θάνατό του.
Loading...
loading...
Από το Blogger.