ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ!!ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΥΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ 13 ΚΑΙ 9 ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ!!ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΕΝΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΔΥΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΠΑΡΑΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ!!ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!


ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ!!ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΥΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ 13 ΚΑΙ 9 ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ!!ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΕΝΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΔΥΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΠΑΡΑΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ!!ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο 13χρονος Shoaib Ahmed και ο 9χρονος αδελφός του Abdul Rasheed είναι σαν οποιαδήποτε άλλα παιδιά που παίζουν συνέχεια έξω.

Ωστόσο, όταν ο ήλιος δύει, τα αδέλφια από το Πακιστάν παραλύουν, ανήμπορα να κινηθούν ή να μιλήσουν μέχρι την ανατολή του ηλίου. Η σπάνια αρρώστια τους παραμένει μυστήριο για την ιατρική κοινότητα.
Τα δύο αδέλφια έχουν το παρατσούκλι τα «ηλιακά αγόρια» και εδώ και χρόνια ζουν σε ένα νοσοκομείο στο Ισλαμαμπάντ, του Πακιστάν ενώ έχουν υποβληθεί σε περισσότερα από 300 τεστ.
Loading...
loading...
Από το Blogger.