ΠΕΡΙΕΡΓΟ...H Google λέει ότι η Φύση είναι η «εκκλησία» του Σατανά..!Έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν οι πληροφορίες που αναζητούμε στο Google είναι παραποιημένες ή χωρίς να το καταλαβαίνουμε μας κάνει πλύση εγκεφάλου!;[ΒΙΝΤΕΟ]Τα συμπεράσματα δικά σας!

 ΠΕΡΙΕΡΓΟ...H Google λέει ότι η Φύση είναι η «εκκλησία» του Σατανά..!Έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν οι πληροφορίες που αναζητούμε στο Google είναι παραποιημένες ή  χωρίς να το καταλαβαίνουμε μας κάνει πλύση εγκεφάλου!;[ΒΙΝΤΕΟ]Τα συμπεράσματα δικά σας!

 

 

 

H Google λέει ότι η Φύση είναι η «εκκλησία» του Σατανά..!


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν οι πληροφορίες που αναζητούμε στο Google είναι παραποιημένες ή στοχευμένα προωθούν συγκεκριμένη ατζέντα που χωρίς να το καταλαβαίνουμε μας κάνει πλύση εγκεφάλου!;
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η παραπάνω αναζήτηση στο Google… Συγκεκριμένα αν γράψετε στην αναζήτηση «what is nature» (δηλ. τι είναι η φύση), η πρώτη προτεινόμενη απάντηση, όπως φαίνεται στην εικόνα, είναι «nature is satan’s church» (δηλ. η φύση είναι η εκκλησία του Σατανά !!!).
Φυσικά εύλογα τίθεται το ερώτημα σε τι αποσκοπεί αυτή η φαινομενικά «παράδοξη» απάντηση. Το παρακάτω σύντομο βίντεο του Ντέιβιντ Ρότσιλντ, γιου και κληρονόμου των Ρότσιλντ (όχι τυχαία!) δίνει σαφής εξήγηση, παρακολουθήστε το:
Παρακολουθώντας το βίντεο είναι καταφανές ότι έμμεσα προωθείται η συγκεκριμένη φρικτή νεοταξική ατζέντα… Τα συμπεράσματα δικά σας!

πηγη


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...