ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΒΟΜΒΑ!!ΕΠΙΣΗΜΟΣ Μετεωρολόγος παραδέχεται ότι η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΈΚΤΑΚΤΗ Ανάγκη σχεδιάζεται παντού!!FEMA & HAARP Απειλή!!Secret Weather Official Admits World Emergency Planned Everywhere! Like I Predicted 2018!!(ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ)!!Ο πολεμικός καιρός είναι η χρήση τεχνικών αλλαγής καιρού, όπως η σπορά των νεφών για στρατιωτικούς σκοπούς!!

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΒΟΜΒΑ!!ΕΠΙΣΗΜΟΣ Μετεωρολόγος παραδέχεται ότι η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΈΚΤΑΚΤΗ Ανάγκη σχεδιάζεται παντού!!FEMA & HAARP Απειλή!!Secret Weather Official Admits World Emergency Planned Everywhere! Like I Predicted 2018!!(ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ)!!Ο πολεμικός καιρός είναι η χρήση τεχνικών αλλαγής καιρού, όπως η σπορά των νεφών για στρατιωτικούς σκοπούς!!Το ερευνητικό πρόγραμμα ενεργητικής ακτινοβολίας υψηλής συχνότητας (HAARP) ξεκίνησε σαν πρόγραμμα ιονοσφαιρικής έρευνας, που χρηματοδοτήθηκε από κοινού από την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ, το Πανεπιστήμιο της Αλάσκας Φέρμπανκς και την Υπηρεσία Προηγμένων Ερευνητικών Έργων Άμυνας (DARPA).
Η αλλαγή του καιρού είναι η πράξη σκόπιμης χειραγώγησης ή αλλαγής του καιρού. Η πιο συνηθισμένη μορφή αλλαγής του καιρού είναι η σπορά των νεφών για την αύξηση της βροχής ή του χιονιού, συνήθως με σκοπό την αύξηση της τοπικής παροχής νερού. Η τροποποίηση του καιρού στον πόλεμο έχει απαγορευτεί από τα Ηνωμένα Έθνη.
Ο πολεμικός καιρός είναι η χρήση τεχνικών αλλαγής καιρού, όπως η σπορά των νεφών για στρατιωτικούς σκοπούς.
πηγηΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...
Από το Blogger.