Ticker

10/recent/ticker-posts

ΟΙ ''ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ'' ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ [Παρά την υπάρχουσα υποτίθεται κακή;;;κατάσταση στις σχέσεις ΗΠΑ Τουρκίας] ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ… F-35!!!


ΟΙ ''ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ'' ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ [Παρά την υπάρχουσα υποτίθεται κακή;;;κατάσταση στις σχέσεις ΗΠΑ Τουρκίας] ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ… F-35!!!
 






 
Παρά την υπάρχουσα υποτίθεται κακή (;;;), κατάσταση στις σχέσεις ΗΠΑ Τουρκίας, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας, σμήναρχος Rob Manning (είδηση που μετέδωσε και το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu ajansı), στην αεροπορική βάση Luke των F-35, στην Αριζόνα των ΗΠΑ, άρχισε και συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς (μάλιστα) η ειδική εκπαίδευση των Τούρκων πιλότων στα F-35.

Μάλιστα όπως διαβεβαίωσε και ο υπεύθυνος του προγράμματος του αμερικανικού Πενταγώνου αντισμήναρχος Mike Andrews, οι Τούρκοι πιλότοι είναι ήδη στο τελικό στάδιο της εκπαίδευσης και πολύ σύντομα θα πιλοτάρουν τα F-35

Τώρα το τι θα γίνει από εδώ και πέρα με εμάς και με το Αιγαίο, ιδού το ερώτημα στους… «φίλους» και «συμμάχους» μας Αμερικανούς!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Loading...
loading...