Ticker

10/recent/ticker-posts

Συμβαίνει τώρα...οι κάτοικοι στις καμένες περιοχές μαζεύουν υπογραφές…ανακάλυψαν ότι τους έστησαν παγίδα θανάτου....σκόπιμα...

Συμβαίνει τώρα...οι κάτοικοι στις καμένες περιοχές μαζεύουν υπογραφές…ανακάλυψαν ότι τους έστησαν παγίδα θανάτου....σκόπιμα...

 

 




Τελικά μήπως κάτι συμβαίνει....

Από προχθές στα social media γράφονται πολλά για τις «περίεργες»  αυτές πυρκαγιές που ξέσπασαν την Δευτέρα στη χώρα μας και μέχρι ώρας μετράμε 88 νεκρούς.


Τα όσα γράφονται αυτές τις μέρες σαν εικασίες έρχεται να φουντώσει και το αίτημα του Δημάρχου Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη, ο οποίος  ζήτησε χτες, Τρίτη, από την κυβέρνηση να μην κηρυχτεί αναδασωτέα η καμένη περιοχή στα όρια ευθύνης του, καθώς μεγάλος αριθμός σπιτιών που κάηκαν, ανήκαν σε «γκρίζα ζώνη» ως προς το καθεστώς νομιμότητάς τους. 

Αν κηρυχτεί αναδασωτέα η καμένη έκταση, αυτά τα σπίτια δεν θα μπορέσουν να ανοικοδομηθούν με νόμιμο τρόπο.

Εδώ και λίγη ώρα στο διαδίκτυο έχει ξεκινήσει ένα κίνημα ώστε να μαζευτούν υπογραφές για να ξεκινήσει άμεσα η αναδάσωση στην περιοχή χωρίς να υπάρχουν τα «γνωστά»… κολλήματα της γραφειοκρατίας.

«Απαιτούν να κινήσουν άμεσα διαδικασίες για να αναδασωθούν επειγόντως οι καμένες εκτάσεις.

Χωρίς «παραθυράκια» και εξαιρέσεις – για να γίνει ξεκάθαρο σε όποιους επιτήδειους προβλέπουν να εκμεταλλευτούν αυτή την τεράστια τραγωδία ότι: τα δάση μας δε θα γίνουν οικόπεδα, αυθαίρετα, ορυχεία και τουριστικά θέρετρα.»


Εδώ μπορείτε και εσείς να υπογράψτε! 

πηγη

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...