Ticker

10/recent/ticker-posts

ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!ΠΥΡΙΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΤΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙΑ!!ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ!!ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ ΟΡΗ!!ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΕΙ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ!!(ΦΩΤΟ &4 ΒΙΝΤΕΟ)!!Οι κάτοικοι ΕΝΤΡΟΜΟΙ εγκαταλείπουν τα σπίτια τους!!


ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!ΠΥΡΙΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΤΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙΑ!!ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ!!ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ ΟΡΗ!!ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΕΙ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ!!(ΦΩΤΟ &4 ΒΙΝΤΕΟ)!!Οι κάτοικοι ΕΝΤΡΟΜΟΙ εγκαταλείπουν τα σπίτια τους!!











Άσχημες διαστάσεις παίρνει η μεγάλη φωτιά που μαίνεται στην περιοχή Γαλήνη της Κινέτας στα Γεράνεια Όρη. Ο αέρας άλλαξε φορά με αποτέλεσμα να «κατέβει» η φωτιά από το βουνό και να έχει φτάσει σε κατοικημένες περιοχές. Λόγω των δυνατών ανέμων που πνέουν στην περιοχή οι φλόγες έχουν φτάσει και στην κατοικημένη περιοχή Μαρούλα βόρεια της Κινέτας, αλλά και στον οικισμό Πανόραμα, ενώ το έργο των εναέριων μέσων δυσχεραίνουν οι πυκνοί καπνοί που έχουν φτάσει ακόμη και σε πολλές περιοχές της Αττικής. 


Εκφράζονται φόβοι ότι η φωτιά ενδεχομένως να κινηθεί προς το Αλεποχώρι! Κάτοικοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους όπως – όπως και οι εικόνες από το σημείο δείχνουν σπίτια να έχουν τυλιχθεί στις φλόγες.  Οι αρχές ζητούν από τους πολίτες να ακούν τις οδηγίες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής. Πολλοί από τους κατοίκους της περιοχής με λάστιχα στα χέρια προσπαθούν όπως – όπως να σβήσουν την φωτιά.
Αυτή την ώρα επιχειρούν 70 πυροσβέστες με τριάντα οχήματα, δύο πεζοπόρα τμήματα, πέντε αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.
Η φωτιά έχει επεκταθεί με γρήγορους ρυθμούς και όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες είναι ορατή σχεδόν σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Οι καπνοί είναι ορατοί έως το Νέο Φάληρο αλλά και το Χαλάνδρι, ακόμα και στην Αργυρούπολη και στο κέντρο της Αθήνας!
ΛOΓΩ EKΔHΛΩΣHΣ ΠYPKAΓIAΣ ΣTHN EYPYTEPH ΠEPIOXH THΣ KINETAΣ ΔIENEPΓEITE EKTPOΠH THΣ KYKΛOΦOPIAΣ TΩN OXHMATΩN ΣTON ΠAPAΔPOMO THΣ N.E.O. AΘHNΩN-KOPINΘOY AΠO TO YΨOΣ TOY 56 XΛM.
Δείτε LIVE: Μεγάλη φωτιά στο δάσος στην Κινέτα – Πνίγεται στους καπνούς η δυτική Αττική – Ορατοί μέχρι το Φάληρο- Οι κάτοικοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους
Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, σε πευκόφυτη περιοχή στα Γεράνεια Όρη στην Κινέτα Αττικής. Η φωτιά έχει εξαπλωθεί με γρήγορους ρυθμούς και είναι ορατή σε πολλές περιοχές της Αττικής. Οι ισχυροί άνεμοι δυσκολεύουν το έργο των πτητικών μέσων. ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ
 Στο σημείο επιχειρούν τώρα 35 πυροσβέστες, με 15 οχήματα, 2 πεζοπόρα τμήματα, 3 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα. Αυτό που προβληματίζει την πυροσβεστική είναι ότι στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Κι αυτό, γιατί είναι πολύ δύσκολο για τα αεροσκάφη και τα ελικόπτερα να κάνουν στοχευμένες ρίψεις. Η φωτιά έχει επεκταθεί με γρήγορους ρυθμούς και όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες είναι ορατή από πολλές περιοχές της Δυτικής Αττικής.
Δείτε πως φαίνεται η φωτιά από διάφορες περιοχές της Δυτικής Αττικής

Πυροσβεστικό Σώμα@pyrosvestiki
Σε εξέλιξη δασική πυρκαγιά στην περιοχή Αέρας στα Γεράνια Όρη. Έχουν κινητοποιηθεί 35 πυροσβέστες με 15 οχήματα, 2 Ε/Π & 3 Α/Φ.
Loading...
loading...