ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ....Τέθηκε σε λειτουργία πριν από λίγη ώρα ηλεκτρονική βάση στην οποία οι συγγενείς αγνοουμένων μπορούν να μπουν για να ανεβάσουν φωτογραφίες των ανθρώπων τους...Ήδη στον συγκεκριμένο ιστότοπο έχουν αναρτηθεί πολλές φωτογραφίες αγνοουμένων.....όποιος γνωρίζει το ο,τιδήποτε...ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...

 
 ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ....Τέθηκε σε λειτουργία πριν από λίγη ώρα  ηλεκτρονική βάση στην οποία οι συγγενείς αγνοουμένων μπορούν να μπουν για να ανεβάσουν φωτογραφίες των ανθρώπων τους...Ήδη στον συγκεκριμένο ιστότοπο έχουν αναρτηθεί πολλές φωτογραφίες αγνοουμένων.....όποιος γνωρίζει το ο,τιδήποτε...ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Τέθηκε σε λειτουργία πριν από λίγη ώρα, ηλεκτρονική βάση στην οποία οι συγγενείς αγνοουμένων μπορούν να μπουν για να ανεβάσουν φωτογραφίες των ανθρώπων τους των οποίων τα ίχνη έχουν χαθεί μετά την τραγική πυρκαγιά που ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας.
Ήδη στον συγκεκριμένο ιστότοπο έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες αγνοουμένων, από τις πληγείσες περιοχές κάθε ηλικίας και φύλου και πολύ εύκολα όποιος γνωρίζει το ο,τιδήποτε μπορεί πατώντας πάνω στη φωτογραφία να συμπληρώσει όσα στοιχεία έχει σχετικά με τα πρόσωπα αυτά.
Η ηλεκτρονική διεύθυνση της βάσης είναι https://missingpeople.audax.gr/ και μπορείτε να μπείτε κάνοντας ένα απλό κλικ.
Όσοι ενδιαφέρονται να ψάξουν για τους δικούς τους ανθρώπους, καλό θα ήταν να επικοινωνήσουν με την Πυροσβεστική ή με το ΕΚΑΒ, που έχουν τις τελικές λίστες με τους τραυματισμένους που έχουν διακομιστεί στα νοσοκομεία. Οι λίστες αναφέρουν πού νοσηλεύεται κάθε τραυματίας, ενώ η επιλογή του νοσοκομείου που νοσηλεύονται γίνεται ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και τη σοβαρότητα της κατάστασης.
Loading...
loading...
Από το Blogger.