ΣΥΝΕΒΗ ΧΘΕΣ!!Συνέλαβαν τσαρλατάνο ''ΠΡΟΦΗΤΗ'' την ώρα που…προσπαθούσε να αναστήσει έναν νεκρό ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ!!(ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ)!!


ΣΥΝΕΒΗ ΧΘΕΣ!!Συνέλαβαν τσαρλατάνο ''ΠΡΟΦΗΤΗ'' την ώρα που…προσπαθούσε να αναστήσει έναν νεκρό ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ!!(ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ)!!
 


 
Ο ίδιος μπορεί να είχε καλές προθέσεις, αφού θεωρεί τον εαυτό του «προφήτη», ωστόσο η προσπάθεια να αναστήσει έναν νεκρό, τον οδήγησε στην φυλακή!

Τον πόνο μίας οικογένειας στην Αιθιοπία που είχε χάσει έναν δικό της άνθρωπο, επιχείρησε να εκμεταλλευτεί ο Getayawkal Ayele.
Ο προφήτης, όπως αυτοαποκαλείται, λίγο πριν κηδεία του Belay Biftu στην επαρχία Ορόμια, πλησίασε τους συγγενείς και αφού τους είπε στην ιστορία με την ανάσταση του Λαζάρου, τους έπεισε οτι μπορεί να κάνει το ίδιο.
Εκείνοι, ψάχνοντας μία ελπίδα για να δουν τον άνθρωπό τους να επιστρέφει και πάλι στην ζωή, τον πίστεψαν και του επέτρεψαν να δώσει ένα σόου, το οποίο όμως δεν είχε ευτυχή κατάληξη…
Στο βίντεο φαίνεται ο Getayawkal Ayele να είναι πάνω από το φέρετρο και να φωνάζει «Belay ξύπνα» αρκετές φορές, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να ξαπλώσει πάνω του.

Φυσικά, δεν υπήρξε κάποια ανταπόκριση στο κάλεσμά του και στο τέλος του βίντεο, ακούγονται οι πρώτες αντιδράσεις από τους συγγενείς. Στο σημείο έφτασε η αστυνομία που συνέλαβε στον ψευδοπροφήτη για βεβήλωση νεκρού.
Loading...
loading...
ΣΥΝΕΒΗ ΧΘΕΣ!!Συνέλαβαν τσαρλατάνο ''ΠΡΟΦΗΤΗ'' την ώρα που…προσπαθούσε να αναστήσει έναν νεκρό ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ!!(ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ)!! ΣΥΝΕΒΗ ΧΘΕΣ!!Συνέλαβαν τσαρλατάνο ''ΠΡΟΦΗΤΗ'' την ώρα που…προσπαθούσε να αναστήσει έναν νεκρό ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ!!(ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ)!!   Reviewed by Markella Toufexi on Ιουλίου 23, 2018 Rating: 5
Από το Blogger.