Πρόστιμα σε όσους δεν έκαναν αγορές με κάρτα!!


Πρόστιμα σε όσους δεν έκαναν αγορές με κάρτα!!


Πρόστιμα σε όσους δεν έκαναν αγορές με κάρτα!!
Tη δυνατότητα άσκησης ενδικοφανούς προσφυγής έχουν όσοι τυχόν θελήσουν να προβούν σε αμφισβήτηση της πράξης διοικητικού προσδιορισμού φόρου, η οποία προκύπτει από την εκκαθάριση της φορολογικής τους δήλωσης. Η διαδικασία αφορά κατά βάση σε όσους υποχρεούνται να πληρώσουν επιπλέον φόρο.
Προϋπόθεση για να ισχύει η συγκεκριμένη κίνησης από πλευράς του φορολογούμενου, είναι να υποβάλει το οποιοδήποτε αίτημα για επανεξέταση της πράξης από τη Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών της ΑΑΔΕ, σε χρονικό διάστημα 30 ημερών από την έκδοσή της.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...
Από το Blogger.