ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!ΑΓΡΙΕΨΕ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠ ΑΚΡΗ Σ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!! ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ''ΠΡΟΒΑΤΑ'' ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ «ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»!!


ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!ΑΓΡΙΕΨΕ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠ ΑΚΡΗ Σ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!
ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ''ΠΡΟΒΑΤΑ'' ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ 
ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ «ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»!!


ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ, ΕΙΠΑΝ, ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ: ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ! ΜΟΝΟ ΠΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ. ΓΙΑΤΙ, Ω! ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΝΑΝ ΑΜΑΣΗΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ, ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΑ ΑΛΛΑ, ΜΟΛΙΣ ΕΝΙΩΣΑΝ, ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ! ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΥΣΣΩΜΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΙΔΡΩΣΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΚΑΙ ΦΘΑΣΑΜΕ (ΑΠ)ΑΙΣΙΩΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΩΣ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ!
ΕΙΧΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗ ΦΑΕΙΝΗ ΙΔΕΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ -ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ, ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ;-ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ, ΛΕΕΙ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! (;;;) ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΔΕΘ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ.
ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ, ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ.
ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΡΟΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΔΥΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΛΛΕΣ ΚΛΑΙΟΥΣΕΣ ΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ, ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ!
ΟΙ ΑΝΕΛ ΕΞΑΫΛΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΥΛΗΣ ΞΑΡΑΧΝΙΑΣΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΟΣΩΝ ΤΟΥ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΜΑΝΤΗΛΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ! ΕΛΑ! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!
Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ -ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΕΡΑΝΟ, ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ, ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ;- ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΕΣΚΕΣΙΑ ΜΕ ΑΙΜΑ, ΔΑΚΡΥΑ ΚΙ ΙΔΡΩΤΑ…Ε, ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΕΝΝΟΟΥΣΑ!
ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ. ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ; ΕΙΠΕ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ* ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΝΤΖΑΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ 17 ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΜΑΤ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΣΑΝ!
HELLO, ΑΛΕΞΗ! ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΙ ΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΘΑ ΒΡΕΙΣ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΝΕ ΡΟΥΠΙ! ΟΧΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ!
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ, ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ, ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ, ΟΣΟ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ, ΓΙΑΤΙ, ΟΣΟ ΝΑ ‘ΝΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΒΑΝΤΖΕΣ ΤΟΥΣ! ΟΥΤΕ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΩΝ ΠΕΡΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΙΩΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ!
Ο ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ!
ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΦΙΛΗΣΥΧΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΨΟΥΝ, ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΝ ΘΕΡΙΑ ΑΝΗΜΕΡΑ!
ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ!
ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΩΡΗΔΟΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ!
ΜΗΠΩΣ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!
ΜΗΠΩΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΑΓΜΕΝΗ ΧΩΡΑ! ΜΗΠΩΣ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ, ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΄Η ΔΕ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ!
ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΗ;
ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΑΦΟΡΜΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ;
ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ «ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»;
ΜΗΠΩΣ ΒΟΗΘΗΣΕ, ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ;
ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;
ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΣΑΦΕΣ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ – ΕΞΑΫΛΩΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;
ΜΗΠΩΣ;
ΤΕΛΙΚΑ, «ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ».
* Η ΛΕΞΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΤ’ ΕΥΦΗΜΙΣΜΟΝ!

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Loading...
loading...