Ticker

10/recent/ticker-posts

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ!!ΈΚΤΑΚΤΗ Ενημέρωση!!ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ενεργά μέτωπα ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ αναζωπυρώσεις ΣΕ ΑΤΤΙΚΗ ΚΙΝΕΤΑ ΧΑΝΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΚΟΡΙΝΘΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΕΒΡΟ ΚΙΑΤΟ!!ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΑΠΟ ΓΗΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΣ!!

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ!!ΈΚΤΑΚΤΗ Ενημέρωση!!ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ενεργά μέτωπα ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ  αναζωπυρώσεις ΣΕ ΑΤΤΙΚΗ ΚΙΝΕΤΑ ΧΑΝΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΚΟΡΙΝΘΟ  ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΕΒΡΟ ΚΙΑΤΟ!!ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΑΠΟ ΓΗΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΣ!!

 

 

 


Φωτιά τώρα. Πού υπάρχουν ενεργά μέτωπα;
Συνολικά 28 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν από τις 6.00 χθες το πρωί μέχρι τις 6.00 σήμερα. Σημαντικότερη αυτή της Ανατολικής Αττικής, με τους – τουλάχιστον – 76 νεκρούς.
Αυτή τη στιγμή, βρίσκονται σε εξέλιξη οι εξής πυρκαγιές. Φωτιά τώρα:
– Στην Κινέτα, όπου η φωτιά ξεκίνησε το μεσημέρι της Δευτέρας (23/07/2018) από την περιοχή «Αέρας» στα Γεράνεια Όρη. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το κύριο μέτωπο εντοπίζεται σε δύσβατη περιοχή με πευκόδασος ανάμεσα στους Αγίους Θεοδώρους και το Καβιλάρι. Επί τόπου επιχειρούν 176 πυροσβέστες με 74 οχήματα, ένα πεζοπόρο τμήμα 37 ατόμων, ενώ από αέρος επιχειρούν δύο αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα.
Φωτιά τώρα

– Στην Καλλιτεχνούπολη, αν και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο, παραμένουν ισχυρές δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος, υπό το φόβο αναζωπυρώσεων. Ενδεικτικά, επιχειρούν 196 πυροσβέστες με 96 οχήματα, έξι εθελοντικά οχήματα με 25 εθελοντές, 90 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ενώ από αέρος συνδράμει ένα ελικόπτερο
– Στο Ζεμενό Κιάτου Κορινθίας, η φωτιά βρίσκεται σε ύφεση. Στο σημείο επιχειρούν 80 πυροσβέστες με 30 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα 18 ατόμων
– Στον Πλατανιά Χανίων, η πυρκαγιά βρίσκεται σε ύφεση και επί τόπου επιχειρούν 51 πυροσβέστες με 21 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων.
– Στον Κακόπετρο Χανίων, όπου επιχειρούν 50 πυροσβέστες με 15 οχήματα καθώς και πεζοπόρο τμήμα 5 ατόμων
– Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στη Λάρυμνα Φθιώτιδας βρίσκεται υπό μερικό έλεγχο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρο.
Σε ύφεση βρίσκονται οι πυρκαγιές στη θέση Πανόραμα Αγίων Αποστόλων Καλάμου Αττικής, στο Σουσάκι Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, στα Ίσθμια Λουτρακίου και στη Λευκίμμη Σουφλίου στον Έβρο. πηγη

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...

loading...