Ticker

10/recent/ticker-posts

ALERT!!13/7/2018!!ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ!!ΑΓΡΙΕΨΕ Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΚΑΙ ΒΡΥΧΑΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΙΣΑΚΙΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!


ALERT!!13/7/2018!!ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ!!ΑΓΡΙΕΨΕ Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΚΑΙ ΒΡΥΧΑΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΙΣΑΚΙΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!






 
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών κρίνει την απέλαση των Ρώσων διπλωματών από την Ελλάδα ως εντελώς αδικαιολόγητη, δεν επιβεβαιώνει τα γεγονότα που επικαλείται η ελληνική πλευρά και πιστεύει ότι η ελληνική κίνηση θα είναι επιβλαβής για τις διμερείς σχέσεις, είπε εκπρόσωπος τύπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Κρατικής Δούμας Leonid Slutsky σχολίασε την απέλαση από την Ελλάδα των ρώσων διπλωματών.

«Στις 13 Ιουλίου, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε εκτάκτως τον Πληρεξούσιο Πρέσβη της Ελληνικής Δημοκρατίας στη Ρωσική Ομοσπονδία Ανδρέα Φρυγανά όπου του εκφράστηκε διαμαρτυρία σε σχέση με την απέλαση δύο Ρώσων διπλωματών και την απαγόρευση εισόδου σε δύο Ρώσους πολίτες. Τονίστηκε ότι θεωρεί την ενέργεια αυτή ως εντελώς αβάσιμη, μη επαληθευμένοι οι ισχυρισμοί της ελληνικής πλευράς, και ότι η όλη υπόθεση έρχεται σε αντίθεση με τη φύση των διμερών μας σχέσεων και είναι σε θέση να επιφέρει σε αυτές σοβαρό πλήγμα», – δήλωσε το ρωσικό ΥΠΕΞ.

«Είναι προφανές ότι πίσω από την αντιρωσική απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης που συνέπεσε με την έναρξη της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ, είναι η Washington που υποστήριξε ανοιχτά τις ενέργειες αυτές με ανακοίνωσή του Στέιτ Ντιπάρτμεντ», – λέει η έκθεση.ria

Το ανακοινωθέν σύμφωνα με sputnik: « Θεωρούμε ότι η ενέργεια αυτή είναι απολύτως αβάσιμη, που δεν αποδεικνύεται από γεγονότα από την ελληνική πλευρά και η οποία έρχεται σε αντίθεση με το χαρακτήρα των διμερών σχέσεών μας, ικανή να τις βλάψει σοβαρά ».


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...