Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΛΛΑΣ ΡΩΣΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!ΠΟΣΑ σας βάζουν στην ΤΣΕΠΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ και ΓΕΡΜΑΝΟΙ για να κάνετε τους ΜΙΑΡΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ τους ρε ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΑΙΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ Β.ΠΟΥΤΙΝ;;;;;ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ''ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ''!!ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!


ΕΛΛΑΣ ΡΩΣΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!ΠΟΣΑ σας βάζουν στην ΤΣΕΠΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ και ΓΕΡΜΑΝΟΙ για να κάνετε τους ΜΙΑΡΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ τους ρε ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΑΙΔΑ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ Β.ΠΟΥΤΙΝ;;;;;ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ''ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ''!!ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!









Ελλάς-Ρωσία-Ορθοδοξία. Εμείς επιμένουμε …60-70% των Ελλήνων πολιτών, «γουστάρουν» Πούτιν. Και έρχονται οι «πεταμένοι» συμμορίτες να μας πουν ότι οι Ρώσοι υπονομεύουν την Ελλάδα;
Aυτά που συμβαίνουν στο καρυδότσουφλο-όπως το κατάντησαν- που λέγεται Ελλάς, δεν έχουν προηγούμενο από τους διεθνιστές μαοϊκούς  μπολσεβίκους που μια ζωή, από το 1942 και μετά, σιτίζονταν από το κόμμα της ΕΣΣΔ του Στάλιν, πέρασαν στις κρυφές χρηματοδοτήσεις από Ρουμανία και Σλαβικές χώρες, Τίτο και Χότζα, για να καταλήξουν το 2018 στα μαύρα σακούλια που λαμβάνουν από τους Γερμανούς και τους Αμερικανούς κόρακες που βάλθηκαν να διχοτομήσουν και να κατακερματίσουν την πατρίδα των Ελλήνων ηρώων. Όσα γίνονται τούτες τις δύσκολες ώρες, έχουν λάβει δραματικές διαστάσεις και κλυδωνίζουν το εθνικό συμφέρον που έχει περιέλθει σε περιδίνηση θανάτου.
Από την ώρα που δοσίλογοι των Αθηνών, στράφηκαν κατά του επιχειρηματία Σαββίδη και άρχισαν τις συκοφαντίες και τις φαντασιώσεις περί «Λέγκας του Βορρά» και κάτι άλλα κουραφέξαλα που αναμασούσαν για να βρουν πάτημα να χτυπήσουν τους Ρώσους και να κάνουν τα χατίρια στα γεράκια του ΝΑΤΟ, το παιχνίδι για τον Ελληνικό Λαό, πήγε περίπατο. Μια ιστορική παράδοση αιώνων, κλείνει με τον χειρότερο τρόπο και η χώρα οδηγείται σε πιο επικίνδυνες καταστάσεις αφού οι Αμερικανοί έχουν αποδείξει ότι όπου ανακατεύονται ως επιδιαιτητές  ή σύμμαχοι, φέρνουν καταστροφή και θάνατο.
—–Ένα είναι ξεκάθαρο:
Ότι οι Αμερικανοί, τρέμουν τις έντονες διεκκλησιαστικές και πολιτικές ζυμώσεις γύρω από την τεράστια επιρροή των Ρώσων στον κλήρο και στο Άγιον Όρος. Την εικόνα συμπληρώνει η επανεμφάνιση των φωνών που ζητούν την αυτοκεφαλία της Ελληνορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Αμερικής και αναστατώνουν το Φανάρι, καθώς και η τεταμένη κατάσταση στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, όπου το παλαιστινιακό ποίμνιο μαίνεται εναντίον της ολιγάριθμης ελληνικής ιεραρχίας, κυρίως για τις πωλήσεις εκκλησιαστικών ακινήτων σε ισραηλινά συμφέροντα. «Επιβεβαιώνεται η πρόσδεση μας στο αμερικανικό άρμα (ασφαλώς η γραφειοκρατία της Ουάσιγκτον θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη) αλλά πρέπει αυτή να τη μετεξελίξουμε σε ουσιαστικά στρατηγική, αποφεύγοντας τη συμμετοχή μας σε ευκαιριακές κινήσεις εναντίον της Ρωσίας αλλά στο μέλλον κυρίως έναντι του Ιράν», σχολιάζουν δημοσιογραφικοί κύκλοι της Αθήνας. » Η κίνηση αυτή συνδέεται ασφαλώς και με επιχειρηματικά συμφέροντα. Αρκεί να θυμηθούμε ποιον είχε φωτογραφίσει η κυβέρνηση ως “επιχειρηματικά συμφέροντα στη Θεσσαλονίκη” μόλις την περασμένη εβδομάδα, κατηγορώντας τον πως απεργάζεται σχέδια αποστασίας, μετά την αποχώρηση του βουλευτή, Λαζαρίδη, των ΑΝΕΛ», καταλήγουν οι ίδιοι κύκλοι.
Οι προσταγές του ΝΑΤΟ και η τυφλή υπακοή, βάζουν τη χώρα σε μεγάλες περιπέτειες. Φοβούμαστε ότι η γενιά μας, θα ζήσει όλα τα άσχημα.
Σ.Σ.Χ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...
loading...